BTS Jonghyun ne zaman öldü?

İçindekiler:

  1. BTS Jonghyun ne zaman öldü?
  2. Kim Jonghyun intihar mi etti?
  3. BTS 2024 de dağılacak mı?
  4. Kim Jong Hyun Doğum Tarihi?
  5. Kim Jung Hyun Time dizisinden neden ayrıldı?
  6. BTS askere gidince dağılacak mı?
  7. Shin Se Kyung Jonghyun neden ayrıldı?
  8. Kim Jonghyun ve sevgilisi?

BTS Jonghyun ne zaman öldü?

Kim Jonghyun (Hangıl: 김종현, d. - ö. 18 Aralık 2017), Güney Koreli şarkıcı, SHINee adlı grubun ana vokalisti, MBC Blue Night Radio sunucusu, dansçı, şarkı sözü yazarı, besteci, modeldir. Doğduğu kent olan Seul'de büyüdü. 2005'te S.M. Casting System'de keşfedildi.

Kim Jonghyun intihar mi etti?

K-pop devi SHINee'nin sevilen üyelerinden Jonghyun geçtiğimiz gün Seul'de ölü bulundu. Genç sanatçının ölümü öncesinde içinde bulunduğu ağır depresyon ve buna bağlı olarak paylaştığı mesajlar ölüm sebebinin intihar olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

BTS 2024 de dağılacak mı?

J-Hope ve RM 2024'te askerden dönecek. Grup 5 kişi olacak. Jungkook 2025'te gidiyor. Jimin ve Taehyung askerden dönecek.

Kim Jong Hyun Doğum Tarihi?

Kim Jonghyun/Doğum tarihi

Kim Jung Hyun Time dizisinden neden ayrıldı?

11 Nisan'da 'A' çalışanı 'Sports Chosun' ile konuştu ve aktör Kim Jung Hyun'un o sırada aktris bir iş arkadaşıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle 2018'de MBC dizisi 'Time'ın kadrosundan ayrıldığını açıkladı.

BTS askere gidince dağılacak mı?

K-pop'un uluslararası başarısı Güney Kore'de askerlikte değişikliğin yolunu açtı. Askerlik Yasası'ında üstün başarı gösteren K-pop sanatçılarının askerlik durumlarıyla ilgili düzenleme yapıldı. ... Yasa değişikliğiyle BTS gibi üstün başarı kazanan K-pop yıldızları 30 yaşına kadar askerlikten muaf tutulacak.

Shin Se Kyung Jonghyun neden ayrıldı?

Kişisel Hayatı 2010 yılında Shin'in popüler erkek grubu SHINee üyesi Jonghyun ile çıktığı açıklandı. 9 ay sonra Shin ve Jonghyun'un yoğun programlarından dolayı ayrıldıkları açıklandı.

Kim Jonghyun ve sevgilisi?

2010 yılında Shin Se Kyung ve Jonghyun'un sevgili oldukları resmi olarak yapılan açıklamayla onaylanarak duyurulmuştu.