Gülben Ergenin eski mafya sevgilisi kim?

İçindekiler:

  1. Gülben Ergenin eski mafya sevgilisi kim?
  2. Erol Evcil Kimdir Nereli?
  3. Gülben Ergen'in Zeytinci sevgilisi kimdir?
  4. Hasan Heybetli kimin oğlu?
  5. Rıfat ergeni kim öldürdü?
  6. Erol Evcil ne oldu?
  7. Muazzez Abacı'nın kocası kimdir?
  8. Muazzez Abacı kaç yaşında nereli?
  9. Erol Evcil hapiste mı?
  10. Erol Evcil ne zaman tutuklandı?

Gülben Ergenin eski mafya sevgilisi kim?

Gülben Ergen, 1995 yılında Bursa'da çalışırken Erol Evcil ile tanıştı. Üç yıl kesintisiz, bir aşk yaşadılar. Erol Evcil'in adı Nesim Malki cinayetine karışınca tüm ilişkileri gibi aşkı da ortaya çıktı. Ergen, Malki cinayetinin firari sanığı Erol Evcil'in sevgilisi olması nedeniyle gözaltına alındı.

Erol Evcil Kimdir Nereli?

Mudanya, Türkiye Erol Evcil/Doğum yeri

Gülben Ergen'in Zeytinci sevgilisi kimdir?

Gülben Ergen ve Çakıcı'yla yaptığı telefon konuşmalarının kayıtları geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ''Zeytin Kralı'' sevgilisi Erol Evcil'in aşkı bitti.

Hasan Heybetli kimin oğlu?

Hasan Heybetli, ünlü bir kabadayı olan Hüseyin Heybetli'nin oğludur.

Rıfat ergeni kim öldürdü?

1988 yılında Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen, Gürinan Bayramoğlu tarafından vurularak öldürüldü. Daha sonrasında Gürinan Bayramoğlu 1991 affından yaralanıp hapisten çıktı. Hapisten çıkan ve disko işletmeciliği yapan Gürinan Bayramoğlu, 2005 yılında cinayete kurban gitti.

Erol Evcil ne oldu?

Nesim Malki cinayetini azmettirdiği gerekçesiyle tüm dünyada İnterpol tarafından aranan Erol Evcil, 'da Bursa'da bir villaya düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Uzun süre Bursa'da sorgulanan Evcil'in son bir yıldır Bursa'da saklandığı ortaya çıktı.

Muazzez Abacı'nın kocası kimdir?

Hasan Heybetlie. 1980–1983 Atilla Kurtbaşe. 1973–1975Abdurrahman Abacıe. 1965–1970Hasan Heybetlie. ?–1993 Muazzez Abacı/Koca

Muazzez Abacı kaç yaşında nereli?

Muazzez Abacı, tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası 'Sarı Bomba' lakaplı ünlü boksör Oktay Altıok'dır. Babasını 1,5 yaşında iken kaybetti. İlkokula yatılı olarak başladığı Ankara Koleji'nde liseye kadar okudu.

Erol Evcil hapiste mı?

Uzun süre Bursa'da sorgulanan Evcil'in son bir yıldır Bursa'da saklandığı ortaya çıktı. Evcil, Bursa Emniyeti'nde verdiği ifadede Malki cinayetini azmettirdiğini itiraf etti. İstanbul DGM'de de sorgulanan Evcil, Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Erol Evcil ne zaman tutuklandı?

2015 yılında İzmir'in Foça ilçesindeki yazlığında yakalanan Erol Evcil hakkında mahkeme heyeti, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme' suçundan 4 yıl 2 ay, 'suçtan kaynaklanan mal varlıklarını akladıkları' suçundan da 6 yıl 8 ay olmak üzere toplam 10 yıl 10 ay hapis cezası ve 1 milyon 250 bin lira da adli para ...