Ay Akrep burcu ne zaman?

İçindekiler:

  1. Ay Akrep burcu ne zaman?
  2. Merkür Akrep ne demek?
  3. Ay Akrepte olunca ne olur?
  4. Güneş akrepte ne demek?
  5. Merkür burcu ne anlama geliyor?
  6. Akrep Güneş burcu mu?

Ay Akrep burcu ne zaman?

Akrep Burcuna sahip olan kişiler 23 Ekim ile 21 Kasım tarihlerinin arasında doğmuş olan kişilerdir.

Merkür Akrep ne demek?

8. Merkür Akrep Çok şey bilir ve sanki doğuştan biliyormuş gibidir. Sezgileri ve tutkuları güçlüdür. Sır tutma konusunda başarılıdırlar.

Ay Akrepte olunca ne olur?

Ay Akrep ile dünyaya geldiyseniz yoğun duygusal ihtiyaçlarınız vardır. Yaşamın duygusal, psikolojik ve manevi boyutları ile ilgili olan bu su burcu dönüşüme açık, algısı ve kavrayışı yüksek bir o kadarda arzularına bağlıdır.

Güneş akrepte ne demek?

23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Akrep burcu Zodyak burçları içerisinde en gizemli ve esrarengiz burçtur. Duyguları derin, sezgileri güçlü, soğukkanlı, stratejik, sahiplenici, kıskanç, kuşkucu, güven duymak isteyen, gerçekçi, ketum, inanılmaz bir irade gücüne sahip, cazibeli ve karizmatik insanlardır.

Merkür burcu ne anlama geliyor?

Merkür burcumuz; iletişim kurma biçimimiz, konuşma şeklimiz, zihinsel kapasitemiz ve bilgi dağarcığımızla ilgilidir. Merkür, bizim rasyonel ve pratik yönlerimizi ortaya koyar. Nasıl düşündüğümüzü, düşüncelerimizi nasıl dışa vurduğumuzu bize gösterir.

Akrep Güneş burcu mu?

Kuzey ve Güney burçlar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak Kuzey burçlarıdır. Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık ise Güney burçlarıdır.