Sıfır bir toplam kaç bölüm çekildi?

İçindekiler:

  1. Sıfır bir toplam kaç bölüm çekildi?
  2. Sıfır bir dizi ne zaman başlıyor?
  3. CIO kaçıncı bölümde vuruldu?
  4. Sıfır bir 7 sezon gelecek mi?
  5. Sıfır bir 6 sezon ne zaman çıktı?
  6. Cio ne zaman Ölüyo?
  7. Cio ve özgür Diziden neden ayrıldı?

Sıfır bir toplam kaç bölüm çekildi?

Sıfır Bir (dizi)
Sıfır Bir
DiliTürkçe
Sezon sayısı6
Bölüm sayısı43
Yapım
28 satır daha

Sıfır bir dizi ne zaman başlıyor?

Savaş ve dostlarının, uyuşturucu ve kadın ticareti yapanlara karşı başlattığı mücadeleyi konu alan Sıfır Bir 6. sezonuyla 8 Mayıs Çarşamba günü blutv'de yayınlanmaya devam edecek.

CIO kaçıncı bölümde vuruldu?

Sıfır Bir 4. sezon 11. bölüm dün akşam saatlerinde Blu TV'de yayınlandı. Özgür'ün ölümü sonrasında intiham yemini eden Savaş ve Cio arkadaşları ile Sami'den intikam aldı. Cio yaşanan savaşta öldü.

Sıfır bir 7 sezon gelecek mi?

Sıfır bir ekibi ve Blutv arasında herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Youtube yayınlansa bile dizinin kurtarma ihtimali yok. Bu sebeple sıfır Bir yeni bir yapımcıyla yoluna devam etmezse, final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

Sıfır bir 6 sezon ne zaman çıktı?

Efsane dizi Sıfır BirBir Zamanlar Adana'da dizisinin 6. sezon 6. bölümüyle 12 Haziran 2019'da saat 19.00'da Blutv'de hayranlarının karşısında olacak.

Cio ne zaman Ölüyo?

4. sezon finalinde Cio yaşanan savaş sırasında öldü.

Cio ve özgür Diziden neden ayrıldı?

Özgür'ün ölümü sonrasında intiham yemini eden Savaş ve Cio arkadaşları ile Sami'den intikam aldı. ... Yaşanan kavga sonrasında Cio'nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Cio'nun sezon finalinde ölümünü istediği ve savaş ile kavga ettiği nedeni ile diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti.