Ekpss kura sonuclari ne zaman aciklanacak?

İçindekiler:

  1. Ekpss kura sonuclari ne zaman aciklanacak?
  2. Ekpss kura sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  3. Ekpss kura sonuçları belli oldu mu?
  4. Engelli kura çekimi ne zaman yapılacak?
  5. Engelli kura sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  6. Ekpss kura ile tercih nasıl yapılır?
  7. Engelli kurası ne zaman?
  8. Ekpss kura ile atama nasıl olacak?

Ekpss kura sonuclari ne zaman aciklanacak?

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 13-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen tercih işlemlerinin ardından, tercih sonuçları 15 gün içerisinde değerlendirilip adayların erişimine açılacak. EKPSS tercih sonuçlarının tarihine kadar erişime açılması öngörülüyor.

Ekpss kura sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

2021 EKPSS sonuçları nasıl öğrenilir? Adaylar, 2021 EKPSS yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebiliyorlar.

Ekpss kura sonuçları belli oldu mu?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına tarihinde saat 15.05'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Engelli kura çekimi ne zaman yapılacak?

Adaylar, 2021-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzuna saat 10.00'dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Adaylar tercihlerini, 13- tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Engelli kura sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

Adaylar, 2021 EKPSS yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebiliyorlar.

Ekpss kura ile tercih nasıl yapılır?

Tercih işlemleri, Ek'te yer alan 2021-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.

Engelli kurası ne zaman?

EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Adaylar, 2021-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzuna saat 10.00'dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Adaylar tercihlerini, 13- tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Ekpss kura ile atama nasıl olacak?

EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacaktır.