Eftalya Nur Öktem evli mi?

İçindekiler:

  1. Eftalya Nur Öktem evli mi?
  2. Eftalya Nur Öktem kim?
  3. Eftalya Nur hangi radyoda?
  4. Kanal D Eftelya kim?
  5. Radyocu Eftelya kimdir?
  6. Eftelya hangi radyoda?
  7. Polat labar Radyo D ayrıldı mı?
  8. Talya kız mı erkek mi?
  9. Polat labar hangi radyoda?
  10. Radyo D Polat Labara ne oldu?
  11. Liya nın anlamı ne demektir?

Eftalya Nur Öktem evli mi?

Dream Türk TV'de yaptığı programlar ve Radyo D'de yaptığı yayınlarla tanınan sevilen radyocu Eftalya Nur Öktem, Sarıyer'de dünya evine girdi. Tarık Hanzade ile evlenen Öktem'in düğün töreni Portaxe adlı bir mekanda gerçekleştirildi. Ünlü radyocu sevincini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Eftalya Nur Öktem kim?

Türkiye'de birçok radyoda çalışan ve program yapan Eftalya Nur Öktem sosyal medya paylaşımları ile de çok sayıda takipçisi var. Şu anda Radyo D'de her sabah 07.00 ile 10.00 arasında program yapıyor. Ayrıca Dream Türk TV'de her perşembe 21.00'de müzik programı sunmaktadır.

Eftalya Nur hangi radyoda?

Deneyimli radyocu Eftalya Nur Öktem, 3 Eylül'den itibaren artık Radyo D'de yer alacak. Hafta içi her sabah 07.00-10.00 arasında dinleyicisi ile buluşacak olan Eftalya, programda gündemdeki önemli konulara ve araştırma sonuçlarına interaktif bir şekilde yer verecek.

Kanal D Eftelya kim?

Müge ve Gülşen'in sunduğu Kanal D 2. Sayfa programına konuk olan Radyocu Eftalya Nur Öktem dans şovuyla büyüledi. ... Daha ortaokul yıllarında radyoculuk yapmaya başlayan Eftalya Nur Öktem hayatına radyoculukta devam ediyor. Deneyimli radyocu Eftalya Nur Öktem, 3 Eylül'den itibaren artık Radyo D'de yer alıyor.

Radyocu Eftelya kimdir?

Daha önce adını RAfet El Roman ifşasıyla duyuran Eftalya Nur Öktem, Eskişehir'de yerel bir radyoda program yaparak ünlendi. 2000 yılından beri İstanbul'da karıyerini sürdüren radyocu, İstanbul FM, Alem FM sonrası Flash TV ekranlarında İzdivaç programı sunuyor.

Eftelya hangi radyoda?

Eftalya, hafta İçi her gün 07.00 - 09.00 saatleri arasında Radyo D'de...

Polat labar Radyo D ayrıldı mı?

Radyo programcısı Polat Labar, Radyo D'den ayrıldığını duyurdu. Ünlü radyocu Polat Labar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Radyo D'den ayrıldığını duyurdu.

Talya kız mı erkek mi?

Talya ismi, baharın müjdesi anlamına sahip olan farklı bir isimdir. Kız çocuklarına verilen ve güzel bir anlama sahip olan isimler arasında yer alıyor.

Polat labar hangi radyoda?

karmatürk'te sabahları program yapan radyocu.

Radyo D Polat Labara ne oldu?

Ünlü radyocu Polat Labar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Radyo D'den ayrıldığını duyurdu. Demirören Holding'e bağlı Radyo D'de uzun bir süredir çalışmalarını sürdüren ünlü radyocu, yakın zamanda yeni bir radyoda dinleyicileri ile buluşacağının sinyallerini verdi.

Liya nın anlamı ne demektir?

LİYA İSMİNİN ANLAMI NEDİR? Sabırlı, sabrın en iyisi ve sabrın en güzeli anlamlarını taşımaktadır. Hem güzel anlama sahip oluşu, hem de kulağa hoş gelmesi nedeniyle farklı isim arayışında olan anne ve baba adayları için en güzel seçeneklerden bir tanesidir.