Ön cam filmi yasak mı?

İçindekiler:

  1. Ön cam filmi yasak mı?
  2. Ön cam 1 numara filmi muayeneden geçer mi?
  3. LLumar cam filmi kaliteli mi?
  4. En iyi cam filmi kaç numara?
  5. Arabanın ön camına film çekilir mi?

Ön cam filmi yasak mı?

Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre "taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır." ifadesi yer almaktadır. Yani cam filmi aslına bakarsanız kanuna göre her durumda yasak.

Ön cam 1 numara filmi muayeneden geçer mi?

Ön Cam Filmi Muayeneden Geçer Mi? Geçen yıl değiştirilen yönetmelik ile otomobillerdeki cam filmi artık ağır kusur olarak değerlendirilmiyor. Aracınızın yan ve ön camlarında film olsa dahi hafif kusurlu “Aracın camlarına sonradan film yapıştırılmış” şeklinde not ile muayeneden geçebiliyorsunuz.

LLumar cam filmi kaliteli mi?

Ayrıca koyu renkli cam filmleri sayesinde dışarıdaki meraklı gözlerden de uzaklaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Yüksek standartlarda performans sunmak üzere üretilen LLumar cam rengi kalitesi, renk tutarlılığı ve çizilmeye karşı dayanıklı kaplamasıyla tanınır.

En iyi cam filmi kaç numara?

Işık geçirgenliği %70'in üstünde olan yani ışığı %70'ten fazla geçiren cam filmlerinin kullanılması serbesttir. Cam filmi uygulayan yerlerde bu filmler 1 ve 2 numara olarak adlandırılır. 1 numara cam filmlerinin geçirgenliği yüksek, 2 numara cam filmlerinin ise ışık geçirgenliği biraz daha düşüktür.

Arabanın ön camına film çekilir mi?

4 NUMARA TAMAMEN YASAK Arka camlarda serbest olan cam filmler, tamamen karartmayan oranda belirlenecek. Ön camda cam filmi kesinlikle yasak olacak. Ön yanlar için uygulanacak oran yüzde 30'u geçemeyecek. Yani ön yandaki cam filmler yüzde 70 geçirgen olacak.