21 gün şekersiz beslenme ile kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. 21 gün şekersiz beslenme ile kaç kilo verilir?
  2. 21 gün şekersiz diyette neler yasak?
  3. Şekersiz beslenmede neler yenmez?
  4. Şeker diyetinde ne yenir?
  5. Şeker diyeti nasil yapilir?
  6. Sadece ekmek yemeden zayıflanır mı?

21 gün şekersiz beslenme ile kaç kilo verilir?

21 GÜN ŞEKERSİZ DİYET LİSTESİ KAÇ KİLO VERDİRİR? Bu zayıflama programında 21 günün sonuna gelindiğinde; minimum dört (4) maksimum yedi (7) kilo verdirmektedir.

21 gün şekersiz diyette neler yasak?

21 gün boyunca; Beyaz veya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli çay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tüketmiyoruz. Şeker olarak yalnızca günde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter çikolata tüketebilirsiniz.

Şekersiz beslenmede neler yenmez?

Şekersiz 21 Gün Diyetinde Uzak Durulması Gereken Yiyecekler
  • Kek ve kurabiye gibi fırın ürünleri.
  • Börek, çörek gibi hamur işleri.
  • Dondurma.
  • Tuzlu ve tatlı krakerler.
  • Hazır paketli makarnalar.
  • Dondurulmuş mezeler.
  • Beyaz ekmek, pirinç ve makarna.
  • İşlenmiş yiyecekler.
Daha fazla öğe...

Şeker diyetinde ne yenir?

21 gün şekersiz diyette mevsim sebzeleri, mevsim meyveleri, kuru meyve ve kuruyemişler de rahat bir şekilde tüketilebilir. Özellikle baharatlar, bal, pekmez, bitter çikolata da tüketilebilir gıdalar arasında yer alır. Bu diyet boyunca su, çay, kahve ve bitki çayları da rahatlıkla tüketilebilir.

Şeker diyeti nasil yapilir?

Şeker diyeti 21 gün boyunca hiçbir şekilde şeker tüketilmemesi ile yapılır. 21 gün boyunca şekerin her türünden uzak durulması gerekir. Bu zayıflama yönteminde şekerden tamamen uzak durulmalıdır. Yaşamdan şeker çıkarılarak vücudun daha sağlıklı olması hedeflenir.

Sadece ekmek yemeden zayıflanır mı?

Ekmek: İçerdiği B grubu vitaminler, metabolizmamızın enzim sisteminde görev alır. Ekmek yemeden kilo vermek demek, vücudumuzda kiloyla birlikte besin elementlerinin de erozyona uğraması demektir. Ekmek yemeden verilen kilolar, tekrar fazlasıyla alınmaya mahkûmdur.