Tektu ne iş yapıyor?

İçindekiler:

  1. Tektu ne iş yapıyor?
  2. Art sahibi kim?
  3. Turgay terzi kimdir?
  4. Art Design kimin?
  5. Art Mobilya kimin?
  6. Art Dekor kimin?

Tektu ne iş yapıyor?

Yurt içinde ve yurt dışında oteller, tatil köyleri, golf tesisleri, lokanta, kafeterya, gazino ve eğlence yerleri, plajlar, lunaparklar, marinalar, yat çekek yerleri, turistik eşya satış yerleri, tanzim okulları ve benzeri tesislerin yatırımını yapmak, bu tesisleri inşa etmek ve işletmek, seyahat acentalığı, turizm ...

Art sahibi kim?

ART'yi satın alan İşadamı Hüseyin Macit Yusuf : "ART Televizyonumuz, Kıbrıs Türk halkının haklı davasını dünyaya duyurma adına bugüne kadar önemli bir misyon üslenmiş ve kaliteli yayınlara imza atmıştır.

Turgay terzi kimdir?

Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, Türkiye'nin en güçlü ve en başarılı genç CEO'larının belirlendiği Ekonomist dergisinin “40 Yaş Altı En Güçlü 40 Genç CEO” araştırmasına göre Türkiye'nin en genç 36. CEO'su oldu.

Art Design kimin?

“Kendini özel hissetmek ve kendine özel bir alan oluşturmak isteyen insanların beklentilerine yöneliyoruz” diyen Art Design Firma Sahibi Turgay Terzi, çalıştıkları ev tipi projelerde müşterilerin beklentilerini anlayarak onlara hayallerindeki yaşam alanlarını sunduklarını anlatıyor.

Art Mobilya kimin?

ART LIFE MOBİLYA & DEKORASYON Halen Bülent ve Kazım TUĞRUL kardeşler tarafından yönetilen firmada bir evin ihtiyacı olan oturma grupları, yemek odası takımları ve yatak odası grupları bulunabildiği gibi istekleriniz doğrultusunda kişiye özel butik çalışmalar yapılabiliyor.

Art Dekor kimin?

Dursunbey Art Dekor Orüs Fabrikası Sahibi Mehmet YÜCEL ile Yaptığımız Röportaj Şimdi Yayında.