Emekli maaşı ne zaman alınır?

İçindekiler:

  1. Emekli maaşı ne zaman alınır?
  2. Yeni emekli olan ne kadar maaş alıyor?
  3. Emekli maaşı haftasonu çekilir mi?
  4. Bayramda Emekli maaşı ne zaman verilecek?
  5. Emekli maaşı Pazar gününe denk gelirse ne olur?
  6. Ziraat Hafta sonu maaşlar yatar mı?

Emekli maaşı ne zaman alınır?

- 6 olanlara her ayın 23'ünde, - 4 olanlara her ayın 24'ünde, - 2 olanları her ayın 25'inde, - 0 olanlara her ayın 26'sında ödeme alırlar.

Yeni emekli olan ne kadar maaş alıyor?

En düşük memur emekli aylığı 3 bin 21 TL'den, TL'ye yükselecek. (Memur emekli aylıklarına ek ödeme dahildir) 2000 öncesi SSK emeklilerinde TL'den TL'ye, en düşük esnaf BAĞ-KUR aylığı bin 763 TL'den bin 912 TL'ye, en düşük tarım BAĞ-KUR'lu aylığı da bin 662 TL'den bin 802 TL'ye yükselecek.

Emekli maaşı haftasonu çekilir mi?

Haftasonu emekli maaşı yatar ? Emekli maaşlarının hafta sonuna denk gelmesi durumunda ise şayet ödeme günü Cumartesi ile bu maaş Cuma gününden ve ödeme günü Pazar ise de bu maaş Pazartesi günü çekilebilmektedir.

Bayramda Emekli maaşı ne zaman verilecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olanlara 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek.

Emekli maaşı Pazar gününe denk gelirse ne olur?

Emekli maaşı günü pazara denk gelirse vatandaşların hesabına sistemde bildirilen gün ödeme yapılıyor. SGK ve Bağkur emeklisi olanlar tahsis numarasına göre emekli maaşı alıyorlar. ... Emekli maaşı günü pazara denk gelirse de sistemde belirtilen gün ödeme sağlanıyor.

Ziraat Hafta sonu maaşlar yatar mı?

Ziraat bankasının resmi İnternet sitesinde yapılan açıklamaya göre. Emekli maaş ödemeleri Cuma, Cumartesi yada Pazar gününe denk gelenlerin maaş ödemeleri Pazartesi günü yapılacaktır.