27 Dönem POMEM giriş sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 27 Dönem POMEM giriş sınavı ne zaman?
  2. POMEM sınavları ne zaman olur?
  3. POMEM kimler başvuru yapabilir?
  4. POMEM sınavları ne zaman 2021?
  5. POMEM sınavı nasıl yapılır?
  6. Polislik sözlü mülakat ne zaman?
  7. Polislik için hangi sınav gerekli 2020?
  8. Pomem mülakat nasıl oluyor?

27 Dönem POMEM giriş sınavı ne zaman?

13 Temmuz 2021. 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C.

POMEM sınavları ne zaman olur?

Başvurularını tamamlayan adaylar, POMEM sınav tarihinin açıklanmasını bekliyor. Polis Akademisi tarafından yayınlanan duyuruya göre, 27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla tarihinde başlayacak.

POMEM kimler başvuru yapabilir?

MADDE 5 – (1) POMEM'lere, lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar başvurabilirler. ... (2) POMEM giriş sınavına başvurular her dönem için, Başkanlık tarafından belirlenen yer ve ilan edilen tarihler arasında şahsen yapılır.

POMEM sınavları ne zaman 2021?

19 Ocak 2021. 27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

POMEM sınavı nasıl yapılır?

POMEM'e giriş sınavları, fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat sınavı şeklinde yapılır. ... Hakkında "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz" kararı verilen adaylar, aynı başvuru dönemi içinde başka bir sınav komisyonuna başvuramazlar. Sınav komisyonu kararlarına itiraz edilemez.

Polislik sözlü mülakat ne zaman?

Dönem POMEM Giriş Sınavı Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik aşamasını başarıyla geçen adayların Mülakat Sınavı 30 Temmuz-09 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Polislik için hangi sınav gerekli 2020?

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2019 veya 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden P3 puan türünden en az (60,00), önlisans mezunları için yapılan 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı P93 puan türünden en az (65,00) ve üzeri ...

Pomem mülakat nasıl oluyor?

MÜLAKAT SINAVI Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar, mülakat sınav komisyonu tarafından mülakat sınavına tabi tutulurlar. Adaylara, soruların yazılı olduğu bir kart çektirilir. Konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için süre verilir. Konu ile ilgili komisyonca adaya sorular sorulabilir.