Sen Çal Kapımı yeni bölümü ne zaman?

İçindekiler:

  1. Sen Çal Kapımı yeni bölümü ne zaman?
  2. Sen Çal Kapımı 2 sezon 1 bölüm ne zaman?
  3. Sen Çal Kapımı 46 bölüm ne zaman yayınlanacak?
  4. Sen Çal Kapımı 1 bölüm hangi tarihte yayınlandı?
  5. Sen Cal Kapimi 46 bolum yayinlandi mi?
  6. Sen Çal Kapımı hangi şirket?

Sen Çal Kapımı yeni bölümü ne zaman?

Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi birçok başarılı isimleri barındıran dizi 9 Haziran Çarşamba itibarıyla her Çarşamba saat 20.00'de yeni bölümleriyle FOX'ta.

Sen Çal Kapımı 2 sezon 1 bölüm ne zaman?

Sezonunda Yeni Oyuncular. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda da Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu da Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 2. sezon 1. bölüm ile 9 Haziran akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisine kavuştu.

Sen Çal Kapımı 46 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sen Çal Kapımı 46. yeni bölümü ile 28 Temmuz Çarşamba Akşamı FOX'ta! Sen Çal Kapımı dizisinde Eda, Serkan ve Kiraz belli bir süre için aynı çatı altında yaşamaya başlamıştır.

Sen Çal Kapımı 1 bölüm hangi tarihte yayınlandı?

Sen Çal Kapımı dizisinin logosu. Sen Çal Kapımı, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 8 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı, senaryosi ve öyküsü Ayşe Üner Kutlu'ya ait olduğu dram, aşk ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Sen Cal Kapimi 46 bolum yayinlandi mi?

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sen Çal Kapımı 46. yeni bölümü ile 28 Temmuz Çarşamba Akşamı FOX'ta!

Sen Çal Kapımı hangi şirket?

Yapım şirketi MF Yapım olan ve yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği “Sen Çal Kapımı” dizisi 9 Haziran Çarşamba saat 20.00'de FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.