Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin babası kimdir?

İçindekiler:

  1. Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin babası kimdir?
  2. Deniz Akkaya avukatı kim?
  3. Efe Önbilgin ne iş yapar?
  4. Selin Ciğerci nin avukatı kim?
  5. Avukat Şeyda kimdir?
  6. Deniz Akkaya kimin kızı?
  7. Şeyda Yıldırım kimin avukatı?
  8. Avukat Altın Mimir kimdir?

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin babası kimdir?

İş insanı Efe Önbilgin, eski model Deniz Akkaya ile ilişkisinden 2009 yılında doğan Ayşe adındaki kızının bikinili fotoğraflarının paylaşılmasının engellenmesi için dava açmış ancak kaybetmişti.

Deniz Akkaya avukatı kim?

Akkaya'nın cezaevine girmesinin ardından açıklama yapan avukat Muhammet Fatih Taşçı, “Müvekkil 6284 Sayılı Yasa gereğince 3 gün zorlama hapsine çarptırıldı.

Efe Önbilgin ne iş yapar?

İş İnsanı Efe Önbilgin/Meslekleri

Selin Ciğerci nin avukatı kim?

Ciğerci'nin avukatı Şenay Yıldırım dilekçesinde Akkaya'nın Instagram üzerinden Selin Ciğerci için, “Cahilin dibi”, “Naylon fatura kullanıyor”, “T.C.'nde yasak olan taşıyıcı annelik” gibi söylemlerde bulunduğunu belirterek, Selin Ciğerci'nin evli ve başarılı bir iş kadını olduğu, 2020'de ise vergi rekortmenleri arasına ...

Avukat Şeyda kimdir?

Reza Zarrab'ın avukatlığını üstlenen Şeyda Yıldırım, yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın da avukatı. Yıldırım aynı zamanda Erol Evcil ve Ebru Gündeş'in de avukatlığını üstlenmişti. Şeyda Yıldırım, Kurtlar Vadisi dizisinde 'avukat Elif'in de ilham kaynağı olarak biliniyor.

Deniz Akkaya kimin kızı?

Dinemyis Akkaya Muzaffer Akkaya Deniz Akkaya/Ebeveynleri

Şeyda Yıldırım kimin avukatı?

3 temmuz 2011 futbolda şike soruşturmasında sivasspor yöneticisi ahmet çelebi'nin avukatı. er yada geç avukatlığı yaptığı kişiler yüzünden huzur bulamayacak, zenginin ve güçlünün yanında olan avukat. avukatlık yeminini etmiş midir acaba diye merak ettim şimdi.

Avukat Altın Mimir kimdir?

Altın Emek. Avukat Altın Mimir, 1972 yılında Ovacık/Tunceli'de doğdu. ... Çetin Özek'in yanında avukatlık stajını bitirdi. 1998 yılında çalıştığı hukuk bürosundan ayrılarak kendi ofisi Emek Hukuk'u kurdu.