Ziraat mobilden ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat mobilden ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?
  2. Ihtiyaç kredisi kimler alabilir?
  3. Ziraat internet bankacılığı kredi başvurusu nasıl yapılır?
  4. Ziraat Bankası pandemi desteği veriyor mu?
  5. Hangi durumlarda kredi verilmez?

Ziraat mobilden ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Ihtiyaç kredisi kimler alabilir?

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİNİ KİMLER ALABİLİR? Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi'nden hane halkı aylık geliri 5.000 TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensubu olan müşteriler yararlanabilir. ... Hazine destekli Kredi Garanti Fonu kefaletli kredi eşit taksitlerle ödenecek.

Ziraat internet bankacılığı kredi başvurusu nasıl yapılır?

Online Başvuru sayfasına https://bireysel.ziraatbank.com.tr sayfasından erişebilirsiniz. Başvuru süreci sadece üç adımdan oluşmaktadır. İlk adımda TCKN\YKN ve Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ile ekranda görünen doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası pandemi desteği veriyor mu?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan 10 bin TL kredi desteği başvuruları sürüyor. Pandemi nedeniyle başlatılan bu sistemde kamu bankaları maksimum 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan taksit imkanlarıyla destek kredisini kullandırıyor.

Hangi durumlarda kredi verilmez?

Bireysel ya da diğer adıyla tüketici kredisi başvurunuz kredi notunuzun düşük olması ya da gelirinizin kredi borcunu ödemeye müsait olmaması durumunda reddedilir. Hatta bazı durumlarda kredi notunuz yüksek olsa bile size kredi çıkmayabilir.