Vestel Servis ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vestel Servis ücreti ne kadar?
  2. Vestel müşteri hizmetleri kaca kadar acik?
  3. Vestel Servis nereye şikayet edebilirim?
  4. Vestel hangi markalara bakıyor?
  5. Vestel buzdolabı servis ücreti ne kadar?
  6. Beyaz eşya servis ücreti ne kadar?
  7. Vestel müşteri hizmetlerini bağlar mısın?
  8. 4123 numara kime ait?
  9. Vestel Servis nasıl?
  10. Vestel buzdolabı alarm sr ne demek?
  11. Telefox kimin ürünü?
  12. Vestel buzdolabı garantisi kaç yıl?
  13. Çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?
  14. Beyaz eşya servis ücreti yasal mi?
  15. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi ne iş yapar?
  16. 08502224123 nedir?
  17. Regal buzdolabında sr ne demek?
  18. Vestel buzdolabı YS ne demek?

Vestel Servis ücreti ne kadar?

Servis Formu Ücretsis arıza tespıtı yaptırabilirsiniz. Vestel Televizyonunuzu yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı televizyonunuzu adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespıtı yaptırabilirsiniz. Sorununuz garanti kapsam dahilinde değilse servis ücreti ödemeniz gerekir. 50 TL.

Vestel müşteri hizmetleri kaca kadar acik?

Satış sonrası hizmetlerde kusursuz Vestel deneyimi yaşatmak için BURADAYIZ. Müşteri Temsilcilerimize; 4 123 iletişim merkezi numaramızdan ya da CapCanlı Destek uygulamamızdan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Vestel Servis nereye şikayet edebilirim?

Vestel ürün ve hizmetlerine dair tüm şikayet, istek ve önerilerinizi paylaşmak için 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Vestel hangi markalara bakıyor?

Toshiba, JVC, Hitachi, Sharp gibi markalara da üretim yapmaktadır.

Vestel buzdolabı servis ücreti ne kadar?

Ücretsiz arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Vestel Buzdolabı yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı Buzdolabınızı adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Sorununuz garanti kapsam dahilinde değilse servis ücreti ödemeniz gerekir. 50 TL.

Beyaz eşya servis ücreti ne kadar?

Her marka beyaz eşya buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi ürünlerinin teknik servis bedeli 50 TL olarak belirlenmiştir.

Vestel müşteri hizmetlerini bağlar mısın?

Satış sonrası hizmetlerde kusursuz Vestel deneyimi yaşatmak için BURADAYIZ.. Müşteri Temsilcilerimize; 4 123 iletişim merkezi ve Whatsapp numaramızdan ya da CapCanlı Destek uygulamamızdan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

4123 numara kime ait?

Vestel müşteri hizmetleri numaralarını arayarak direk operatöre bağlanmak mümkün olmaktadır. 850 222 4123 numaralı çağrı merkezini arayarak müşteri hizmetleri ile iletime geçmek mümkün olmaktadır.

Vestel Servis nasıl?

Vestel müşteri hizmetlerine 08 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz. ... Size en yakın yetkili Vestel servisini ve iletişim bilgilerini görüntülemek için “En Yakın Servisi Bulun” menüsünü inceleyebilirsiniz.

Vestel buzdolabı alarm sr ne demek?

Merhaba. SR'nin anlamı servisi çağırın demektir.

Telefox kimin ürünü?

Telefox , 1972 yılında kurulan Can Holding bünyesinde bulunan Tectone firması altındaki; televizyon, uydu sistemleri, küçük ev aletleri ve soğutucu markasıdır. Tectone firması yüzde yüz yerli sermaye ile yönetiliyor.

Vestel buzdolabı garantisi kaç yıl?

Vestel markalı ürünlere 2 yıl garanti verilmekte olup, ürünlerin ambalajında 2 yıl süreli garanti belgeleri mevcuttur.

Çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?

Çamaşır makinesi yıkama motoru ücreti 150 TL ile 420 TL arasında. Bulaşık makinesi su tahliye motoru 1 TL arasında değişir. Her marka beyaz eşya buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi ürünlerinin teknik servis bedeli 50 TL olarak belirlenmiştir.

Beyaz eşya servis ücreti yasal mi?

Talep ederseniz arıza da gideriliyor. Ancak arıza giderilmiyor olsa dahi pek çok servis tarafından sizlerden ücret talep edilmesi durumu yasalara aykırı değildir. Çünkü çalışanlar yol yaparak ve emek harcayarak sizlerin eşyalarında meydana gelen arızaları tespit ediyor.

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi ne iş yapar?

Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi; müşterilerden gelen çağrıları cevaplayan, çağrı sonrası ofis işlerini yürüten, kalite kural ve yönetmelikleri çerçevesinde çalışan, çağrı merkezi bilgisayar uygulamalarını aktif bir şekilde kullanan ve mesleki gelişim faaliyetleri yürüten kişilere verilen mesleki isimdir.

08502224123 nedir?

Vestel 08502224123 Müşteri Hizmetleri Hattında Neler Oluyor? - Şikayetvar.

Regal buzdolabında sr ne demek?

Regal Buzdolabı SR Arızası Çözümü= Regal buzdolabınızda bu hata görünüyorsa buzdolabınızda bir sorun var demektir. Bu arızadan dolabınız yeterli soğutmuyor veya hiç soğutmuyor demektir.

Vestel buzdolabı YS ne demek?

Yd: Dondurucu bölümü soğutma sorunu. Vestel buzdolabı arıza kodları yd, dondurucu sıcaklık ayarının olması gereken seviyede olmadığı ve yiyeceklerin çözüldüğü durumlarla kendini gösterir. ... Ys: Soğutucu bölümünün çok sıcak olduğunu gösterir. Yiyeceklerin bozulma riski yüksektir.