Erol Köse Seda Sayan kavgası nasıl başladı?

İçindekiler:

  1. Erol Köse Seda Sayan kavgası nasıl başladı?
  2. Erol Köse Seda Sayan olayı nedir?
  3. Seda Sayan Erol Köse yi nasıl dövdü?
  4. Seda Sayan en son kimle kavga etti?
  5. Seda Sayan ve Erol Köse barıştı mı?
  6. Kadırgalı Erol Köse kim?
  7. Seda Sayan kime kızdı?
  8. Seda Sayan Erol Köse barıştı mı?
  9. Erol Köseyi kim vurdu?
  10. Seda Sayan Cenk Koray ödül töreninde kiminle kavga etti?
  11. Seda Sayan hangi hükümet sözleri?
  12. Erol Köse kızı kim?
  13. Erol Köse kaç kere evlendi?
  14. Erol Köse'nin eski eşi kimdir?
  15. Seda Sayan hastanede kimi ziyaret etti?
  16. Erol Köse ne zaman vuruldu?
  17. Erol Köse'nin mesleği nedir?
  18. Cenk Koray ödül töreninde ne oldu?
  19. Erol Köse tıp doktoru mu?

Erol Köse Seda Sayan kavgası nasıl başladı?

Erol Köse-Seda Sayan- Sen kimsin kavgası Her şey Erol Köse'nin, Seda Sayan hakkında 'pavyondan gelme, cazgır kadın' demesiyle başladı. Bunu duyan Kadırgalı Seda sessiz kalır mı hiç? Açtı ağzını yumdu gözünü. Son yılların efsaneleşmiş bu kavgasını, video olmadan anmak haksızlık olur...

Erol Köse Seda Sayan olayı nedir?

"Cenk Koray Ekran Ödülleri" gecesine Erol Köse ile Seda Sayan'ın kavgası damgasını vurdu. Erol Köse'nin iddiasına göre, masasına yaklaşan Seda Sayan, "Çıplak fotoğraflarımı yayınladın, rezil oldum" diyerek Köse'ye saldırdı. Tartışma daha sonra Twitter'dan devam etti.

Seda Sayan Erol Köse yi nasıl dövdü?

Köse gazetecilere açıklama yaparken twitter mesajlarını okuyup öfkelenen Sayan ve Erbil'in menajeri Stelyo Pipis'in yanında çalışan Osman Tpraklı adlı genç tarafından yumruklandı.

Seda Sayan en son kimle kavga etti?

Seda Sayan ile Erol Köse birbirine girdi!

Seda Sayan ve Erol Köse barıştı mı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Erol Köse, 9 yıllık küslüğü sonlandırdı. Ünlü şarkıcı, Uçankuş TV'de ekrana gelen “Hayatın İçinden” programına ses kaydı gönderdi. Sayan, “Küslük artık yok, küslük ayıptır... Çoluğa çocuğa iyi örnek olmak lazım” diyerek yıllardır süren dargınlığı bitirdiğini söyledi.

Kadırgalı Erol Köse kim?

Erol Köse, 1965 yılında Elazığ'da asker emeklisi Abdülakdir ile Zülfi'nin çocuğu olarak Elâzığ'da dünyaya geldi. Altı yaşındayken Ankara'ya geldi. Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okurken tesadüfen müzik sektörüne girdi.

Seda Sayan kime kızdı?

Seda Sayan, Erol Köse'yle neden kavga ettiğini anlatırken sinirlerine hakim olamadı ve canlı yayında ağzına geleni söyledi.

Seda Sayan Erol Köse barıştı mı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Erol Köse, 9 yıllık küslüğü sonlandırdı. Ünlü şarkıcı, Uçankuş TV'de ekrana gelen “Hayatın İçinden” programına ses kaydı gönderdi. Sayan, “Küslük artık yok, küslük ayıptır... Çoluğa çocuğa iyi örnek olmak lazım” diyerek yıllardır süren dargınlığı bitirdiğini söyledi.

Erol Köseyi kim vurdu?

Bu sırada bir kişi, otomobilinden inmeye çalışan Köse'yi kurşun yağmuruna tuttu. Ayağından yaralanan Erol Köse, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından, ambulansla Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Köse, hastane girişinde yaptığı açıklamada, saldırıyı Kemal Gözen'in gerçekleştirdiğini söyledi.

Seda Sayan Cenk Koray ödül töreninde kiminle kavga etti?

Merhum sanatçı Cenk Koray'ı anma gecesinde ortalık karıştı. Seda Sayan, çıplak fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesine koyan menajer Erol Köse'ye küfredip suratına tükürdü. Köse, çıkışta da Stelyo Pipis'in adamı tarafından yumruklandı.

Seda Sayan hangi hükümet sözleri?

senin akıl hocalarını da biliyorum. senin akıl hocaların, kendi karılarının çektiği pornolara baksın. hepsini çıkarırım! oğlum ayağınızı denk alacaksınız. herkes ayağını denk alacak! öyle kolay değil bu memlekette ahkam kesicem, beni hükümet..seni kim koruyor hangi hükümet o, hangi hükümet seni koruyor!

Erol Köse kızı kim?

Dijan Nazlan Köse Erol Köse/Kızları

Erol Köse kaç kere evlendi?

İki kez evlenen Erol Köse'nin ilk evliliğinden Dijan Nazlan isminde bir kızı bulunmaktadır.

Erol Köse'nin eski eşi kimdir?

Ajlan Köse2005 Erol Köse/Eski eşleri

Seda Sayan hastanede kimi ziyaret etti?

Yaklaşık 8 aydır hastanede tedavi gören Coşkun Yıldız'dan kötü haber geldi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yıldız, dün hayatını kaybetti. Seda Sayan, sık sık Yıldız'ı ziyaret ediyor ve sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyordu.

Erol Köse ne zaman vuruldu?

Erol Köse, ayrıca bir kere topuğundan bir kere de iki kurşunla bacağından olmak üzere iki kere vurulmuştur. 2011'deki bir konuşmasında vurulma olayı için "Kimseye boyun eğmem bu vurulma olayından önce de mafyaya haraç vermediğim için vuruldum." sözlerini kullandı.

Erol Köse'nin mesleği nedir?

Şarkıcı Müzik Yapımcısı Erol Köse/Meslekleri

Cenk Koray ödül töreninde ne oldu?

İstanbul'da Günay Restaurant'ta düzenlenen 'Cenk Koray Ekran Ödülleri' gecesi kavgayla bitti. Suratına tüküren Sayan, çantası ile Köse'nin omzuna vurdu. Sayan'a hiç tepki vermeyen Köse, gazetecilere, “Seda Sayan, koluma vurdu. Bana, kızıma, aileme, sülaleme hakaretler etti.

Erol Köse tıp doktoru mu?

Türkiye ikincisi olarak girdiği Hacettepe üniversitesi Tıp fakültesi Mezunudur. Göz doktoru olduktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Haydarpaşa Devlet Hastanesi ve Kartal Devlet Hastanesi'nde çalıştı. 1995'te doktorluğu bıraktı.