Emir Benderlioğlu kiminle evli?

İçindekiler:

  1. Emir Benderlioğlu kiminle evli?
  2. Eşkiyadaki ömür kiminle evli?
  3. Eskiyadaki ilyas kimle evlendi?
  4. Ilyas'ın karısı ömür kimdir?
  5. Kurtlar Vadisi ilyas kimdir?
  6. EDHO ömür İlyas ayrılıyor mu?
  7. Buket Akbaba ne iş yapar?
  8. Buket Arıkan kimdir nerelidir?

Emir Benderlioğlu kiminle evli?

Emir Benderlioğlue. 2010 Ceren Benderlioğlu/Eşi

Eşkiyadaki ömür kiminle evli?

Ceren Şekerci, 6 Temmuz 2010 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile evlendi. Nur adında bir kızı vardır.

Eskiyadaki ilyas kimle evlendi?

Oyuncu 2015 yılında atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. 1 Temmuz 2017 yılında Buket Arıkan ile dünya evine giren Ozan Akbaba'nın bu evliliğinden Ozan Ali adında bir erkek çocuğu var.

Ilyas'ın karısı ömür kimdir?

Asıl adı Ceren Şekerci olan Ceren Benderlioğlu, tarihinde İstanbul, Kadıköy'de doğmuştur. Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Ceren Şekerci, 6 Temmuz 2010 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Emir Benderlioğlu ile evlendi.

Kurtlar Vadisi ilyas kimdir?

Akbaba 1982 yılında Kars'ta dünyaya geldi. ... Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu. 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, aynı zamanda film müzikleri de yapıyor.

EDHO ömür İlyas ayrılıyor mu?

İLYAS ÇAKIRBEYLİ ÖLEREK VEDA EDİYOR Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakteri 200. bölümde ölerek diziye veda edecek.

Buket Akbaba ne iş yapar?

Film Yapımcısı Buket Arıkan/Meslekleri

Buket Arıkan kimdir nerelidir?

Buket Arıkan Akbaba, 3 Ağustos 1985 (03.08.1985) yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde doğmuştur. Meslek olarak uygulayıcı yapımcı yada yapımcı olarak hayatına devam etmektedir.