Intermittent Fasting ile kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Intermittent Fasting ile kaç kilo verilir?
  2. Aralıklı oruçta ne içilebilir?
  3. Aralıklı oruç diyetinde kaç öğün yemeli?
  4. 16 8 aralıklı Oruçta kaç kalori alınmalı?
  5. Aralıklı oruç günde kaç öğün?

Intermittent Fasting ile kaç kilo verilir?

Yediklerinizi Değil Yediğiniz Süreyi Kısıtlayıp 3 Haftada 15 Kilo Verdiren Diyet: 8 Saat Diyeti. 8 saat yemek yiyip 16 saat boyunca midenizi dinlendirme üzerine kurulu olan 8 saat diyeti aslında aralıklı oruç diyetinin (intermittent fasting) bir türü.

Aralıklı oruçta ne içilebilir?

Aralıklı oruç diyetinde aç kalmanız gereken zamanlarda kahve, su, yeşil çay veya soda gibi sağlıklı içecekleri tüketmeniz yağ yakımını oldukça hızlandıracağından uzmanlar tarafından özellikle önerilmektedir.

Aralıklı oruç diyetinde kaç öğün yemeli?

Az az ve sık sık beslenirken günde 3-6 öğün için zaman ve para harcarken, aralıklı oruçta yalnızca 2 öğün için harcama yapıyorsunuz. Çünkü kas kazanımını ve kilo kaybını destekliyor. Aralıklı oruç, kas gelişiminin temel taşlarından olan insülin hassasiyetini ve büyüme hormonu salgısını arttırıyor.

16 8 aralıklı Oruçta kaç kalori alınmalı?

Aralıklı oruç diyetinin genel olarak uygulanan 3 yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden ilki 8/16 yöntemi olmaktadır. Bu yöntemi tercih eden kişiler günde sadece 8 saat beslenmekte, geri kalan 16 saat boyunca hiç bir kalori almamaktadırlar. Bu 8 saat içerisinde günlük kalorinin alınması gerekmekte.

Aralıklı oruç günde kaç öğün?

Intermittent fasting uygulayan bazı kişiler, bu aralığı 6 saat hatta 4 saat olarak da bırakabiliyor. Günde iki öğünü atlamak ve 24 saat hiçbir şey yememek: Örneğin akşam yemeğinizi normal düzeninizde yiyip bir sonraki gün akşam yemeğine kadar hiçbir şey yememek.