2 Nakil sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. 2 Nakil sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. 2 Nakil sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?
  3. LYS 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. LGS ek tercih sonuçları nereden bakılıyor?
  5. 2021 1 nakil dönemi ne zaman?
  6. Nakil başvurusu onaylandıktan sonra ne yapılır?

2 Nakil sonuçları nasıl öğrenilir?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında ikinci nakil tercihleri açıklandı. 2021 LGS kapsamında, yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçlarına "meb.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

2 Nakil sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 6 Ağustos'ta sona erecek, sonuçları ise 9 Ağustos'ta açıklanacak.

LYS 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları 2-6 Ağustos'ta yapılabilecek, sonuçlar 9 Ağustos'ta açıklanacak. Böylece merkezi yürütülen ana yerleştirme süreci, 9 Ağustos 2021'de tamamlanmış olacak.

LGS ek tercih sonuçları nereden bakılıyor?

TERCİH SONUÇLARI NEREDEN AÇIKLANACAK? LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

2021 1 nakil dönemi ne zaman?

LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler birinci nakil ve ikinci nakil başvuru tarihlerini merak ediyor. Bir yere yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen adaylar nakil başvurusunda bulunacak. MEB'in yayınladığı takvime göre lise nakil işlemleri 26-30 Temmuz 2021 tarihlerinde alınacak.

Nakil başvurusu onaylandıktan sonra ne yapılır?

1.C Kayıtlı bulunduğu okul öğrencinin nakil işlemini onayladıktan sonra Nakil gelmek istediği okulun Nakil Kabul İşlemi Onay (IOK06002) ekranına düşecektir. Bu ekranda ise yeni okulu için gerekli olan sınıf/şube ve öğrenci numarası girilecek ve artık nakil istediği okulun yeni öğrencisi olacaktır.