Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

İçindekiler:

  1. Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  2. ÖSYM tercih sonuçları açıklandı mı?
  3. KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  4. KPSS 2021 Lisans ne zaman?
  5. KPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üni tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

ÖSYM tercih sonuçları açıklandı mı?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 14 Temmuz 2021'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

KPSS 2021 Lisans ne zaman?

2021 KPSS sınavı ne zaman? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 1 Ağustos'ta yapıldı. KPSS Alan Bilgisi 1. gün oturumları 7 Ağustos'ta, 2. gün oturumları 8 Ağustos'ta yapılacak. 2021 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 15 Ağustos'ta düzenlenecek.

KPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

KPSS sonuçları, ÖSYM tarafından 16 Eylül'de açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak.