Erdoğan Arıkan maaşı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Erdoğan Arıkan maaşı ne kadar?
  2. Levent Özçelik kimdir?
  3. Spor yorumcuları ne kadar para alıyor?
  4. Yalçın Çetin ne mezunu?
  5. Levent Özçelik kaç yaşında?
  6. Setenay Cankat hangi takımı tutuyor?
  7. Tarik ustun hangi Takimli?

Erdoğan Arıkan maaşı ne kadar?

TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.

Levent Özçelik kimdir?

1963 doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 1984'ten beri TRT Spor Müdürlüğü'nde çalışıyor. ... Ayrıca TRT'de çeşitli spor programlarının yapımcılığını da gerçekleştirdi.

Spor yorumcuları ne kadar para alıyor?

NTV Spor'da Sergen Yalçın yıllık 400 bin YTL, partneri Hakan Ünsal ise 300 bin YTL kazanıyor. Şansal Büyüka ile Lig TV'de Maraton'a çıkan Erman Toroğlu'nun yıllık ücreti 500 bin dolar. Ahmet Çakar, Show TV'deki 6 Pas için yıllık 350 bin YTL alıyor.

Yalçın Çetin ne mezunu?

Yalçın Çetin, 1969'da Ankara doğdu ve büyüdü. Eğitime çok küçük yaşlarda başladığından yatılı olarak gittiği Ankara Laborant Meslek Lisesini 16 yaşında bitirdi.

Levent Özçelik kaç yaşında?

1963 doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 1984'ten beri TRT Spor Müdürlüğü'nde çalışıyor.

Setenay Cankat hangi takımı tutuyor?

Ünlü sunucu Setenay Cankat'ın Beşiktaş taraftarı olduğu biliniyor…

Tarik ustun hangi Takimli?

1989 yılında Ankaragücü'nde futbola başladı. Rizespor, Ankara BB, Keçiörengücü, Şekerspor ve Karamanspor'da oynadı. Tarık Üstün, TRT'de yayımlanan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2014 Dünya Kupası maçlarında yorumculuk yaptı. Ayrıca TRT Spor'da haftanın maçlarını değerlendiriyor.