Kılları ne yok eder?

İçindekiler:

  1. Kılları ne yok eder?
  2. Lazer epilasyon ile tüyler tamamen biter mi?
  3. Kıl köklerini ne yumuşatır?
  4. Diş macunu kıl köklerini kurutur mu?
  5. Lazer epilasyon etkisi ne kadar sürer?

Kılları ne yok eder?

Limon kürü, en etkili tüy azaltıcı doğal yöntemlerden biridir. Bu kür, limon suyu ve tuzun karışımıyla hazırlanır. Hazırlanan karışım tüy köklerini zayıflatarak zamanla tüylerin azalmasına yardımcı olur. Eğer kürü uygularken cildinizde yanma hissederseniz uygulamayı sonlandırıp cildinizi hemen yıkamalısınız.

Lazer epilasyon ile tüyler tamamen biter mi?

Lazer tedavisinin birkaç şekilde sonucu vardır. Ya tüyler tamamen biter. İlerleyen yıllarda hiçbir işleme gerek kalmaz. Ya da çok azalır incelir fakat belli zaman aralıklarında tekrar tedavi yapmak gerekir.

Kıl köklerini ne yumuşatır?

Mutlaka kesim yapılırken jel ve sabun kullanımı yapılmalıdır. Sabun ve jeller kıl diplerine kadar etki göstererek, kılların tüm boyutunu yumuşatır. Bu sayede kesilen kıllar daha yumuşak bir şekilde çıkabilir. Seçilecek olan ürünler bu konuda yumuşatmaya yardımcı olacaktır.

Diş macunu kıl köklerini kurutur mu?

Sonuç: Diş macunları, limon, zerdeçal, karbonat, toz şeker ve aloe vera gibi doğal ürünler ile karıştırılmış olsa bile tüy dükücü etki göstermez ve tüy dökücü krem gibi çalışmazlar. Bu tür sözde ev çözümlerinin hiçbir bilimsel dayanağı yoktur.

Lazer epilasyon etkisi ne kadar sürer?

Lazer epilasyonun ortalama 6 seans uygulanması başarılı bir sonuç sağlar. Yüz bölgesi ve hormonal nedenli tüylenmelerde seans sayısı ortalama 10 olur. Seans aralıkları vücut bölgelerinde ortalama 2 ay, yüzde ise 1 aydır.