En pahalı arabalar kaç para?

İçindekiler:

  1. En pahalı arabalar kaç para?
  2. En pahalı araba hangi ünlüde?
  3. Dünyanın en hızlı arabasının fiyatı kaç lira?
  4. En pahalı otomobil hangisi?
  5. Hangi ünlü hangi marka araba kullanıyor?
  6. Dünyanın en hızlı arabasını gösterir misin?
  7. Dünyanın en pahalı arabasını gösterir misin?
  8. En yavaş araç nedir?
  9. Dünyanın en yavaş arabası kaç TL?

En pahalı arabalar kaç para?

Yalnızca bir adet üretilen Bugatti'nin La Voiture Noire adlı süper lüks otomobilinin fiyatı merak konusu olmuştu. 2019'un en pahalı arabası olan La Voiture Noire'nin fiyatı vergiler hariç tam 12,5 milyon dolar. Aracı satın alan kişinin vergiler dahil ödeyeceği rakam 18,7 milyon dolar.

En pahalı araba hangi ünlüde?

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 11 milyon euro bedeliyle dünyanın en pahalı arabası Bugatti La Voiture Noire'yi satın aldı.

Dünyanın en hızlı arabasının fiyatı kaç lira?

Bugatti Chiron Dünyadaki en hızlı araba modeline sahip olmanın bedeli ise 3.8 milyon usd doları.

En pahalı otomobil hangisi?

2019 yılında dünyanın en pahalı otomobili olarak geçen Fransız spor araba markası Bugatti'nin La Voiture Noire modeli, vergiler dahil edildiğinde 19 milyon, vergisiz ise 12.5 milyon dolarlık fiyatıyla dudak uçuklatıyor. 1500 beygir gücüne sahip olan bu otomobil, 2019 yılında sadece bir adet üretildi ve o adet dünyaca ...

Hangi ünlü hangi marka araba kullanıyor?

Onun Arabası Var Güzel mi Güzel! Ünlülerin Sahip Olduğu, Asfalt Yakacak Cinsten Arabalar
  1. Acun Ilıcalı - Aston Martin. ...
  2. Selin Ciğerci - Lamborghini. ...
  3. 3. Arda Turan - Mercedes. ...
  4. Aleyna Tilki - Mini Cooper. ...
  5. 5. Volkan Demirel - Ferrari F12 Berlinetta. ...
  6. Mustafa Ceceli - Aston Martin DB11.
Daha fazla öğe...

Dünyanın en hızlı arabasını gösterir misin?

Koenigsegg Agera RS (278 km-sa) 2017 yılında 277,9 km-sa ile dünyanın en hızlı aracı seçilen Koenigsegg, yalnızca 25 adet üretilmiş ve 200 km'ye hızlanma süresinde hala en hızlı araç olma özelliğine sahip. 5.0 twin-turbo v-8 motoru 1341 beygir gücünde olan araç 2,6 saniyede 60 km-sa hızına çıkabiliyor.

Dünyanın en pahalı arabasını gösterir misin?

Bugatti'nin 88. Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıttığı La Voiture Noire 18.9 milyon dolara satılarak dünyanın en pahalı sıfır otomobili oldu. Bugatti'nin 110'uncu yılı anısına çıkardığı La Voiture Noire (Siyah otomobil) 18.9 milyon dolara satılarak tarihin en pahalı otomobili oldu.

En yavaş araç nedir?

Peel P50: Dünyanın en yavaş arabası nedir sorunun cevabı, Peel P50'nin fotoğrafını gördüğünüzde kendi kendine yanıt buluyor aslında. 114 cm boyunda ve 104 cm enindeki bu aracın içinde en küçük sürücü bile bir dev gibi kalıyor. 3.35 hp gücünde bir motora sahip olan bu aracın maksimum hızı saatte 48 km.

Dünyanın en yavaş arabası kaç TL?

Fahrradi Farfalla FFX adı verilen tasarım, Ferrari'nin FXX modelinden esinlenmiş. En fazla 2 kişinin binebildiği aracın fiyatı resmi olarak açıklanmıyor. Ancak internetteki bazı kaynaklar 1.2 milyon avro, yani yaklaşık 2 milyon 700 bin TL'den satılacağını söylüyor.