Resmi tatillerde kütüphane acik mi?

İçindekiler:

  1. Resmi tatillerde kütüphane acik mi?
  2. 30 Ağustos aile hekimi açık mı?
  3. 30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi?
  4. Bayram tatilinde kutuphane acik mi?
  5. Halk kütüphaneleri hafta sonu açık mı?
  6. Sağlık Ocağı saat kaça kadar açık?

Resmi tatillerde kütüphane acik mi?

Peki, resmi tatillerde kütüphaneler açık mı? ... Bakanlığa bağlı kütüphaneler; Resmi ve dini bayram tatili günleri kapalıdır. Resmi ve dini bayram tatillerinin cuma akşamına kadar sürmesi durumunda, takip eden cumartesi/pazar günü kütüphane kapalı tutulur.

30 Ağustos aile hekimi açık mı?

30 AĞUSTOS'TA SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI Sağlık Ocakları yani Aile Sağlığı Merkezleri hafta sonu ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Bu nedenle aile hekimleri de 30 Ağustos Pazartesi gününe denk gelen Zafer Bayramı'nda çalışmayacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi?

Öğretmenler için; seminer haftası 31 Ağustos 2021 tarihinde başladığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmeyecek. ... DYK veren öğretmenler için; resmi tatillere DYK planlanmadığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmez.

Bayram tatilinde kutuphane acik mi?

Milli Kütüphane özel ve resmi bayramlar haricinde 24 saat açık olan bir kütüphanedir. Milli Kütüphane'nin çalışma saatleri sadece ulusak ve dini bayram günlerinde değişiklik göstermektedir. Bu günlerin haricinde kütüphanede çalışmak isteyen kişiler 24 saat boyunca içeride vakit geçirebilirler.

Halk kütüphaneleri hafta sonu açık mı?

Açıklamada, "Bakanlığımız Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne bağlı kütüphanelerin çalışma günleri personel durumu göz önüne alınarak düzenlenmiştir. ... Milli Kütüphane özel ve resmi bayramlar haricinde 24 saat açık olan bir kütüphanedir.

Sağlık Ocağı saat kaça kadar açık?

Sağlık Ocakları yurt genelinde 08.00 - 17.00 arasında açıktır. 12.00 - 13.00 arası öğle tatili yapılmaktadır. Sağlık Ocağı çalışma saatleri yurt genelinde aynı olmakla birlikte bazı bölgelerde doktor çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir.