Aile hekimliğine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Aile hekimliğine nasıl ulaşabilirim?
  2. Aile hekimi nasıl öğrenilir?
  3. 57 Nolu Aile Hekimliği nerede?
  4. 49 Nolu Aile Hekimliği nerede?
  5. Aile hekimi olmayanlar ne yapmalı?
  6. Sağlık ocağı kaydımı nasıl alabilirim?
  7. Aile hekimi tarama nedir?
  8. 083 nolu aile hekimliği nerede?
  9. 84 Nolu Aile Hekimliği nerede?
  10. Aile hekimi MR isteyebilir mi?
  11. Aile hekimi tarama randevusu nedir?
  12. Aile hekimi tarama randevusu nasıl alınır?
  13. 128 nolu aile hekimliği nerede?
  14. Bir aile sağlığı merkezinde en az kaç aile hekimi bulunur?
  15. Istanbulda bir aile hekimi ne kadar maaş alıyor?

Aile hekimliğine nasıl ulaşabilirim?

Aile hekiminizi öğrenmek için (www.turkiye.gov.tr) adresi üzerinden girmeniz yeterlidir. E-Devlet sistemine T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifrenizi girdikten sonra sorgulama butonuna “Aile Hekim Bilgisi Sorgulama” yazıp aile hekiminizi öğrenebilirsiniz.

Aile hekimi nasıl öğrenilir?

E- devlet sistemine giriş yapmak için, e-devlet şifresine ihtiyaç vardır. TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra, sorgulama butonuna karşınıza çıkar. Bu butona, aile hekim bilgisi sorgulama ifadesi yazılır. Buradan kendi aile hekiminizi, adres bilgisini öğrenebilirsiniz.

57 Nolu Aile Hekimliği nerede?

Karşıyaka 57 nolu aile sağlığı merkezi, aile sağlığı merkezi, Mustafa Kemal Mah., 6753/12 Sok., No:1A, Karşıyaka, İzmir, Türkiye - Yandex Haritalar.

49 Nolu Aile Hekimliği nerede?

Meram 49 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Konya ilinde Şükran mahallesi Hançerli sokakno:28/a Meram adresinde bulunmaktadır. Meram 49 Nolu Aile Sağlığı Merkezi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3323512688 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Aile hekimi olmayanlar ne yapmalı?

Aile hekimi kaydı olmayan kişiler en yakın İlçe Sağlık Müdürlüğüne bizzat müracaat ederek veya “E-nabız” sistemi üzerinden Aile hekimi kaydını yaptırabilirler.

Sağlık ocağı kaydımı nasıl alabilirim?

Yazılı talep ile kişinin kendisinin seçmek istediği aile hekimine veya ilgili Toplum Sağlığı Merkezine / İlçe Sağlık Müdürlüğüne bizzat başvuru ile yapılabilmektedir.

Aile hekimi tarama nedir?

Bu tarama programı sayesinde vatandaşlarımıza yaş, cinsiyet ve risk gruplarına göre check-up programlarında uygulanan kan basıncı, kan şekeri, kolesterol ve yağ düzeyleri, EKG (kalp grafisi), idrar tahlilleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri ile kanser taraması hizmetlerini vereceğiz."

083 nolu aile hekimliği nerede?

083 NOLU HATUNSARAY AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ | Aile Sağlığı Merkezleri - Sağlık Ocakları | Meram Konya , 0332 362 20 06 Bulurum.com.

84 Nolu Aile Hekimliği nerede?

Adalet Aile Sağlğı Merkezi tarihinde Adalet Mahallesi 10142 sokak no24 adresinde hizmete başlamıştır. Merkezefendi 83 ve 84 Nolu aile hekimliği birimleri olarak planlanan aile sağlığı merkezinde iki Aile Hekimi aktif olarak görev yapmaktadır.

Aile hekimi MR isteyebilir mi?

Aile hekimi tüm modern aile planlaması konularında rehberlik verecektir. Sertifikası varsa RİA ve MR uygulaması yapabilecektir.

Aile hekimi tarama randevusu nedir?

Aile hekiminden randevu alınarak ücretsiz olarak yaptırılabilecek sağlık taramasında, vatandaşların kan basıncı, kan şekeri, kan kolesterol ve yağ düzeyleri, EKG(kalp grafisi), idrar tahlilleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri ile kanser taraması yapılacak.

Aile hekimi tarama randevusu nasıl alınır?

"Aile hekiminden randevu alınacak" "Aile hekimlerimiz tarafından verilen bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız internetten veya 182 numaralı çağrı merkezimizi arayarak Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aile hekimlerinden randevu alarak ücretsiz olarak bu programdan istifade edebileceklerdir.

128 nolu aile hekimliği nerede?

128 NOLU ACIBADEM AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ | Aile Sağlığı Merkezleri - Sağlık Ocakları | Kadıköy İstanbul , 0216 327 37 70 Bulurum.com.

Bir aile sağlığı merkezinde en az kaç aile hekimi bulunur?

Bir aile sağlığı merkezinde 2-6 aile hekimliği birimi olmasına azami dikkat gösterilir. Bekleme ve kayıt bölümü bulunmalıdır. Muayene odası, her aile hekimi için en az 10 metrekare olmalıdır. Tıbbi müdahale odası, hastaya tıbbi girişimlerin yapılabileceği büyüklükte, lavabosu bulunan bir odadır.

Istanbulda bir aile hekimi ne kadar maaş alıyor?

Göreve yeni başlayan bir aile hekimi 5.500 TL maaş alırken, meslekte 25 yılın üzerinde görev alanlar 20 bin TL'ye kadar maaş ödemesi alırlar.