Arka Sokaklar 583 bölümde ne oldu?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar 583 bölümde ne oldu?
  2. Kanal D'de bugün Arka Sokaklar var mı?
  3. Arka Sokaklar Giray seline ne yaptı?
  4. Zeliha çobana ne oldu?
  5. Arka Sokaklar kaçıncı yılı?
  6. Arka Sokak kaç bölüm?
  7. Arka Sokaklar 595 Bölüm Ne Zaman Başlayacak?
  8. Arka Sokaklar Zelise ne oldu?
  9. Arka Sokaklar Zeliha diziden ayrıldı mı?
  10. Arka Sokaklar Giray zeliş'e ne yaptı?
  11. Arka Sokaklar toplam kaç bölüm sürdü?

Arka Sokaklar 583 bölümde ne oldu?

Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 583. Bölümde ekip, Selin'in boğulma videosu ile dehşete düşüyor! ... Bu videoda Giray'ın, Selin'i boğduğu görüntüler vardır. Mesut ve ekip bu anları dehşet içinde izlemektedir.

Kanal D'de bugün Arka Sokaklar var mı?

Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Arka Sokaklar Giray seline ne yaptı?

Arka Sokaklar son bölümde; Giray serbest kalır ve Selin'in peşine düşer. Sürekli olarak Selin'i telefonla taciz eden Giray, ölüm tehditleriyle onu canından bezdirir.

Zeliha çobana ne oldu?

Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca Zeliha Çoban karakteriyle yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı. Arka Sokaklar macerası biten Geyik, sosyal medya hesabında yaptığı veda paylaşımıyla ise dikkat çekti.

Arka Sokaklar kaçıncı yılı?

Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 16 yıldır (16 sezon) kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından ...

Arka Sokak kaç bölüm?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, 597. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Arka Sokaklar 595 Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 595. Bölümünde ekip, Engin'in bebeği Memo'yu kurtarmaya çalışıyor! Engin ve Başak'ın bebeklerinin kaçırılmasının ardından Ferhat ile ekibimiz arasında amansız bir takip başlamış ve bütün ekip Memo bebek için seferber olmuştur.

Arka Sokaklar Zelise ne oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik ile kardeşi Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, sezon finalinde kadrodan ayrıldı. İş gereği Almanya'ya giderek ekibe veda eden Yüsra Geyik, duygularını Instagram sayfasında tkipçileri ile paylaştı.

Arka Sokaklar Zeliha diziden ayrıldı mı?

15 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar' dizisinde ilk bölümden bu yana rol alan Yüsra Geyik, dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle kadrodan ayrıldı. ... 'Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha' karakterini canlandıran Yüsra Geyik ile oğlu 'Tekin'e hayat veren Onur Bay 'Arka Sokaklar'a veda etti.

Arka Sokaklar Giray zeliş'e ne yaptı?

Arka Sokaklar dizisinin karakteri Giray, Hüsnü Çoban'dan intikam almak için kızı Zeliş'e tecavüz etti. Hüsnü'nün, kendisine ateş açarak Giray'ın annesi Nevbahar'ı vurduktan sonra Giray saldırdı.

Arka Sokaklar toplam kaç bölüm sürdü?

Arka Sokaklar (dizi)
Arka Sokaklar
DiliTürkçe
Sezon sayısı16
Bölüm sayısı596 (bölümleri listesi)
Yapım
20 satır daha