PUBG keskin nişancı silahları nerede?

İçindekiler:

  1. PUBG keskin nişancı silahları nerede?
  2. MK14 ne tür silahtır?
  3. PUBG de silah nasıl yükseltilir?
  4. P18C tabanca PUBG hangi haritada?
  5. PUBG yeni keskin nişancı hangi haritada?
  6. PUBG Awm silah nerede?
  7. Papci de en iyi silah hangisi?
  8. PUBG Arena seviyesi nasıl yükseltilir?
  9. PUBG Mobile boya ne işe yarıyor?
  10. Aug mu Groza mı?
  11. PUBG en güçlü silah hangisi?
  12. AVM silah hangi ülkenin?
  13. Taarruz tüfeği PUBG hangileri?
  14. M416 hasarı düşürüldü mü?
  15. PUBG Mobile oyuncu seviyesi nasıl yükseltilir?
  16. PUBG Mobile seviye nasıl kasılır?

PUBG keskin nişancı silahları nerede?

PUBG Mobile'da bir keskin nişancı tüfeği bulmak için en iyi yerlerden biri Sosnvka Askeri Üssüdür. Burası büyük bir loot yüzdesi vardır ve kesinlikle burada binalardan birinde M24 veya Kar98K gibi bir keskin nişancı tüfeği bulacaksınız. Bir daha keskin nişancı tüfeği kullanmak istediğinizde, bu askeri üsse gidin.

MK14 ne tür silahtır?

Popüler olarak MK14 olarak bilinen Mark 14, PUBG Mobile'daki en güçlü, uygulanabilir ve çok yönlü silahlardan biridir. 7.62 mm mermi tüketen ve bir şarjörde on mermi bulunan DMR sınıfı bir silahdır.

PUBG de silah nasıl yükseltilir?

Silahı yükseltmek için, lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
  1. Envantere git.
  2. Envanter penceresinin sol üst tarafında, dikey olarak hizalanmış 4 simge göreceksin. “ Laboratuvar” seçeneğini seç
  3. Laboratuvarı açtıktan sonra silahları seçip yükseltebilirsin.

P18C tabanca PUBG hangi haritada?

Erangel'de yer alan silahlar şöyle: AKM, Arbalet, AUG A3, AWM, Beryl M762, DP-28, Deagle, Flare Gun, Groza, Karabiner 98 Kurz, M16A4, M24, M249, M416, Micro UZI, Mini 14, Mk14 EBR, Mk47 Mutant, P18C, P1911, P92, PP-19 Bizon, R1895, S12K, S1897, S686, SCAR-L, SKS, SLR, Skorpion, Tommy Gun, UMP45, VSS Vinrotez, Vector.

PUBG yeni keskin nişancı hangi haritada?

Yeni keskin nişancı tüfeği 7.62mm cephane kullanmaktadır ve sadece Erangel, Vikendi haritalarında bulunabilir. Mosin-Nagant belirtilen Erangel ve Vikendi haritasında Kar98K tüfeğinin bulunduğu bazı yerlerde bulunabilecek.

PUBG Awm silah nerede?

AWM: Yalnızca supply drops'ta bulunabilen ve 300 magnum mermi kullanan eşsiz bir silahtır. Güçlü bir keskin nişancı tüfeğidir ve uzun mesafeden üst seviye kask takan oyunları bile ortadan kaldırabilir.

Papci de en iyi silah hangisi?

Oyuncuların en sevdiği silah diyebiliriz AWM'ye. Özellikle kafadan vuruşlarda rakibinizi düşürebiliyorsunuz tek atışla. 945 m/s mermi hızına sahip olan silahın normal hasarı 105.

PUBG Arena seviyesi nasıl yükseltilir?

PUBG üzerinde level atlamak için kullanılabilecek en sıradan yöntem maç oynamaktır. Oyuncular maçta hayatta kaldıkları her 5 dakika için 2 tecrübe puanı kazanmaktadır. Ancak bu tecrübe puanı yeterli gelmeyebilir ve level atlamak için uzun süreler oyun oynamayı gerektirebilir.

PUBG Mobile boya ne işe yarıyor?

BETA PUBG MOBILE, PUBG'nin eğlencesini ve heyecanını alan ve size yeni ve erişilebilir bir şekilde ulaşan akıllı telefonlar ve mobil cihazlar için çok oyunculu bir oyundur. ... Yeni yerleri ziyaret edin, yeni silahlar kullanın ve bir oyunda daha fazla geri gelmenizi sağlayacak yeni araçlar kullanın.

Aug mu Groza mı?

GROZA: En güçlü taarruz tüfeğidir. Hasar verme oranları yüksek ayrıca geri tepme oranları da ortalamaya göre düşük olduğu için bu rütbedeki silahlar ile rakiplerinize ciddi hasar verebilirsiniz. ... AUG: Sadece airdrop'tan loot'lanabilen AUG'un kullanımı hem çok kolay hem de geri tepme oranı düşük.

PUBG en güçlü silah hangisi?

Listemizin ilk sırasında MK14 bulunuyor. Tabah hasarı 61 olan bu silah, 678 DPS gücü ile dikkat çekiyor. 1 saniyede 11 adet mermi atabilen MK14, kendisini kullanan oyuncuya büyük bir öz güven aşılıyor.

AVM silah hangi ülkenin?

Keskin nişancı tüfeği olan AWM, Accuracy International Arctic Warfare, Birleşik Krallık yapımı bir keskin nişancı tüfeğidir. Silah, 1980'lerde Accuracy International tarafından tasarlanmış ve üretilmekte olup sivil, polis ve askeri tüfek olarak ünlenmiştir.

Taarruz tüfeği PUBG hangileri?

PUBG Taarruz Tüfeği Hangileridir?
  • M416.
  • Groza.
  • AUG A3.
  • SCAR-L.
  • M16A4.
  • AKM.

M416 hasarı düşürüldü mü?

M16A4, SCAR-L, AUG ve M416 hasarı biraz azaltıldı.

PUBG Mobile oyuncu seviyesi nasıl yükseltilir?

PUBG Mobile'de oyun seviyesini yükseltmek için, oyunda aktif olma sürenizin uzun olması gerekmektedir. Seviyenizin yükselmesi için XP değerlerinizin yüksek olması gerekir. XP değerinizin yükselmesi için de oyunda yer alan görevleri tamamlamanız gerekir.

PUBG Mobile seviye nasıl kasılır?

PUBG üzerinde level atlamak için kullanılabilecek en sıradan yöntem maç oynamaktır. Oyuncular maçta hayatta kaldıkları her 5 dakika için 2 tecrübe puanı kazanmaktadır. Ancak bu tecrübe puanı yeterli gelmeyebilir ve level atlamak için uzun süreler oyun oynamayı gerektirebilir.