Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ne kadar maaş alır?
  2. Fizik tedavi ve rehabilitasyon nasıl bir meslek?
  3. 2021 fizyoterapist maaşları ne kadar?
  4. Kadrolu fizyoterapist maaşı ne kadar?
  5. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü neye bakar?

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ne kadar maaş alır?

Fizyoterapist Maaşları Ne Kadar? Günümüzde Fizyoterapistlerin ortalama maaşları 3.600 TL arasında değişmektedir. En düşük Fizyoterapist maaşı 2.500 TL, en düşük Fizyoterapist maaşı ise 4.750 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon nasıl bir meslek?

Fizyoterapistlik mesleği, hareket bozukluğuna yol açan her türlü yaralanma, hastalık ve yaşlılıkta, ağrı ve fonksiyon bozukluklarında uzman bir hekimin tanısı sonrası fizyoterapiye özgü değerlendirme yöntemlerini kullanarak yine birçoğu dünyada fizyoterapistler tarafından geliştirilmiş olan tedavi yaklaşımlarını ...

2021 fizyoterapist maaşları ne kadar?

Devlette fizyoterapist maaşları 2021 ortalama 5 bin TL'ye yakınken, özel sektörde ise TL civarındadır. Ayrıca alanında yenilikler sunan, özel ve farklı tedaviler ortaya koyan uzmanların kazançları ise 10 bin TL'den başlar.

Kadrolu fizyoterapist maaşı ne kadar?

Devlet hastanelerinde kadrolu olarak görev yapan fizyoterapi uzmanları, 4 bin TL ila 5 bin TL aralığında maaş almaktadır.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü neye bakar?

Fizik tedavi branşını ilgilendiren sistem ve hastalık yelpazesi çok geniştir. Hareket sistemini oluşturan eklem (boyun, bel, omuz, dirsek ve bilekler, kalça, diz, ayak bileği ve diğer tüm eklemler), kas (adale) ve kemik problemleri ile diğer yumuşak doku problemleri, sıklık açısından ilk sırayı oluşturur.