Aras Kargo Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?
  2. Aras Kargoya nasıl ulaşabilirim?
  3. 4442552 kimin numarası?
  4. Aras Takip No hangisi?
  5. Yurtiçi kargo Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır?
  6. Kargo şirketi kime şikayet edilir?
  7. 4 nedir?
  8. Aras Kargo teslim Şubesi ne demek?
  9. Kargo takip numarası nasıl öğrenilir aras?
  10. Yurtiçi kargo çalışıyor mu?
  11. Kargoyu nereye şikayet?
  12. Surat Kargo nereye şikayet edilir?

Aras Kargo Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?

Her türlü soru ve sorununuzda 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezi'mizi arayabilir, hızlı ve güvenilir şekilde destek alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek bizim için mutluluktur. Biz tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aras Kargo A.Ş.

Aras Kargoya nasıl ulaşabilirim?

Aras Çağrı Merkezi, hizmetlerimiz ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınıza yanıt vermek ve çözüm bulmak için çalışıyor. 444 25 52 numaralı telefondan haftanın 5 günü (Pazartesi-Cuma) 08:30-18:00 ve Cumartesi günleri 08:30-13:00 saatleri arasında doğrudan Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüşebilirsiniz.

4442552 kimin numarası?

Aras Kargo 444 2552 Güya Kurumsal Telefon Hattı!

Aras Takip No hangisi?

Aras Kargo takip no, Aras Kargo gönderi takip numarasına verilen kısa addır. Bu numara, gönderi işlemi gerçekleştirilirken oluşturulan belgenin üzerinde yer almaktadır.

Yurtiçi kargo Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır?

Çağrı Merkezi (444 99 99)
  1. BİZE ULAŞIN.
  2. ÇAĞRI MERKEZİ

Kargo şirketi kime şikayet edilir?

Kargo şirketlerinin geç teslim ettiği ve bu nedenle ayıplı mal kapsamında değerlendirilebilecek kargonuzun teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

4 nedir?

Koskoca bir firmanın müşteri hizmetleri numarası ( 4) ulaşılması imkansız, telefonun çalmasını bırakın, çalma tonu bile yok, yani sözüm ona hatlar kaput olmuş.

Aras Kargo teslim Şubesi ne demek?

Kargo gönderisi ile ilgili bilgilere kargo firmasının web sitesi üzerindeki sistem üzerinden ya da telefona gelen bildirim mesajları üzerinden öğrenilebilmektedir. ... Teslimatta olduğu gözüken kargo gönderisi, dağıtıma çıkmış olup yolda olduğunu ve kargo ürünlerinin tesliminin yapılacağı manasına gelmektedir.

Kargo takip numarası nasıl öğrenilir aras?

Bunun için yapılması gereken il şey Aras Kargo firmasının internet adresine girmektir. İnternet adresinde karşınıza çıkacak ekranda kargo sorgulama işlemleri yapılır. Kargonuzun takip numarası ilgili boşluğa girilmelidir. Daha sonra sorgula sekmesine tıklamanız yeterlidir.

Yurtiçi kargo çalışıyor mu?

YURTİÇİ KARGO PAZAR GÜNÜ ÇALIŞIYOR MU? Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 - 17.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kargoyu nereye şikayet?

Kargom gelmedi diyorsanız; mevzuat gereği, gerekli maddeler kapsamında vatandaşlar, ilgili kargo firması ile iletişime geçtikten sonra hala sorun yaşıyorsa yaşadığı sorunu belirterek; elinizdeki bilgi ve evraklarla ilgili bakanlık olan Ulaştırma Bakanlığına ya da bölge müdürlüklerine şikâyet edebilirsiniz.

Surat Kargo nereye şikayet edilir?

Sürat Kargo'nun resmi internet sitesinden Canlı Destek bölümünü tıklayarak marka temsilcileri ile iletişime geçebilir ya da 0850 202 02 02 numaralı çağrı merkezi numarasını arayabilirsiniz.