Mehmet Şef'in parmakları nasıl kesildi?

İçindekiler:

  1. Mehmet Şef'in parmakları nasıl kesildi?
  2. Mehmet Şef'in sol elinde ne var?
  3. Mehmet şef kaç yaşında?
  4. MasterChef Mehmet şef parmağını nasıl kaybetti?
  5. Mehmet Sefin hangi parmagi yok?
  6. Mehmet Yalçınkaya eline ne olmuş?

Mehmet Şef'in parmakları nasıl kesildi?

PARMAKLARINI KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDI Parmaklarını yıllar önce kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiş. Yalçınkaya'nın bu durumu her ne kadar dışarıdan sıkıntılı görünse de pes etmeyen usta şef, yıllar sonra mesleğinde zirveye çıktı.

Mehmet Şef'in sol elinde ne var?

Dünyaca ünlü Türk şef Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği bir kazadan dolayı bazı parmaklarını kaybetmişti. Bazı kaynaklara göre Mehmet Şef sol elinin 3 parmağını bir kaza sonucunda kaybetmiştir. Yapılan haberler e göre Mehmet Şef parmaklarını kıyma makinesine kaptırmıştır.

Mehmet şef kaç yaşında?

47 yaşında () Mehmet Yalçınkaya/Yaş

MasterChef Mehmet şef parmağını nasıl kaybetti?

Masterchef Mehmet şefin parmaklarına ne olduğu merak ediliyor. Yarışmada sol elini göstermeyen Mehmet Şefin geçirdiği bir iş kazası sonucu sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı biliniyor. Mehmet şef elindeki 3 parmağını kaza sonrası kaybetti.

Mehmet Sefin hangi parmagi yok?

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın sol elini devamlı cebinde tutması izleyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Mehmet Şef, çekimlerde de devamlı sol eli görünmeyecek şekilde kamera karşısına geçiyor. Bunun sebebi ise sol elinin üç parmağının eksik olması olarak gösteriliyor.

Mehmet Yalçınkaya eline ne olmuş?

İzleyiciler, Mehmet Şef'in sol eli neden cebinde, Mehmet Şef'in sol eline ne oldu merak etti. Dünyaca ünlü Türk şef Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği bir kazadan dolayı bazı parmaklarını kaybetmişti. Bazı kaynaklara göre Mehmet Şef sol elinin 3 parmağını bir kaza sonucunda kaybetmiştir.