Paycell hazır limit nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Paycell hazır limit nasıl kullanılır?
  2. Paycell hazır limiti nerede kullanabilirim?
  3. Paycell para iste nedir?
  4. Paycell nerede kullanabilirim?
  5. Paycell hazır limit nasıl arttırılır?
  6. Paycell hazır limit nasıl alınır?
  7. Paycell her yerde geçer mi?
  8. Turkcell Paycell nerede kullanılır?
  9. Paycell 200 TL hazır limit nedir?
  10. Paycell para iadesi kaç günde gelir?
  11. Papara aylık para kesiyor mu?
  12. Paycell ücretli mı?

Paycell hazır limit nasıl kullanılır?

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra Paycell uygulamasına girerek Paycell Kart'ınıza Hazır Limit ile tek seferde 150 TL ve üzeri yükleme yapmanız ve kampanya dönemi boyunca 150 TL ve üzeri Paycell Kart'ınız ile harcama yapmanız gereklidir.

Paycell hazır limiti nerede kullanabilirim?

Üstelik şimdi Paycell Hazır Limit'le sizlere özel tanımlanmış limitinizin bir kısmını, Paycell Kart'ınıza aktarıp kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilir, ya da kartınızın bakiyesini nakit olarak çekebilir, geri ödemesini Turkcell faturanıza yansıtarak yapabilirsiniz.

Paycell para iste nedir?

Para istediğin Paycell Kart'ına ay içerisinde en fazla 1250 TL yükleyebilir ve harcayabilirsin. ... Kartının anlık bakiyesi 1250 TL'yi geçemez. Turkcell Mağazaları'ndan KYC (Kimlik Teyidi) yapan müşterilerimiz aylık 20.000 TL'ye kadar yükleme ve harcama yapabilir.

Paycell nerede kullanabilirim?

Turkcell Mağazaları'ndan, banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden, Paycell uygulamasından ya da herhangi bir banka hesabından EFT/Havale ile para yüklenebilir. VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir.

Paycell hazır limit nasıl arttırılır?

Paycell Kart'ının limitini artırmak için Turkcell Mağazaları'ndan kimlik ve adres teyidinde bulunmalısın. Sana en yakın Turkcell Mağazası'nı kimlik, pasaport veya ehliyetin ile adına kayıtlı fatura veya ikametgâh belgen ile ziyaret etmelisin.

Paycell hazır limit nasıl alınır?

Kampanyadan ödül kazanmak için KATIL AKTAR yazıp 2255'e göndermeniz ve Paycell uygulamasına girerek Paycell Kart'ınıza Hazır Limit ile tek seferde 200 TL ve üzeri yükleme yapmanız gereklidir. Yüklediğiniz bu tutarı fatura ödeme döneminizde Turkcell faturanız ile geri ödersiniz.

Paycell her yerde geçer mi?

Paycell Kart kullanım olarak banka hesap kartlarından ya da kredi kartlarından farklı değildir. Mağazalarda ve internette diğer kartların kullanıldığı her yerde kullanılabilir.

Turkcell Paycell nerede kullanılır?

Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell 200 TL hazır limit nedir?

KATIL KULLAN yazıp 2255'e gönderen ve Paycell Kart'ına ilk defa Hazır Limit'i ile tek seferde 200 TL ve üzeri yükleme yaparak,Paycell Kart'ı ile 200 TL ve üzeri harcamaya yapan müşterilerimize 20 TL hediye!

Paycell para iadesi kaç günde gelir?

Onayı takiben ödeme şeklinize göre 10 gün içinde iade ödemesi yapılır.

Papara aylık para kesiyor mu?

Papara CardKart satın alma ya da program üyelik ücreti, aylık/yıllık aidat yok. Papara Card ile ATM'den para çekme500 TL üzeri ve yurtdışı işlem ücretleri için detaylara göz atabilirsin. İlk 500 TL 5 işlem sonrasıÜcretsiz para çekme hakkını toplam 5 işlemde kullanabilirsin.

Paycell ücretli mı?

Kredi Geri Ödemeleri: Müşterinin kredi ve/veya kiralama ile satın aldığı cihazların kredi geri ödemelerinde; Paycell ile mobil ödeme kullanan Müşterilerden her bir kredi ve/veya kiralama başına işlem ücreti ve kredi geri ödemeleri devam ettiği sürece aylık olarak 2,49 TL üyelik ücreti alınmaktadır.