Staj dosyası nasıl doldurulur?

İçindekiler:

  1. Staj dosyası nasıl doldurulur?
  2. Staj dosyası nasıl hangi kalemle yazılır?
  3. Staj dosyası nasıl teslim edilir?
  4. Staj dosyası ne kadar?
  5. Staj raporu nasıl yazılır?
  6. Staj değerlendirme formuna ne yazılır?
  7. Staj raporu kaç sayfa olmalı?
  8. Okul Deneyimi raporu nasıl yazılır?
  9. Okul Deneyimi dersinde ne yapılır?
  10. Uygulama raporu nasıl yazılır?
  11. Proje ödevi için rapor nasıl hazırlanır?
  12. Tez de sonuç nasıl yazılır?
  13. Bir makalenin sonuç bölümü nasıl yazılır?
  14. Kim makale yazabilir?

Staj dosyası nasıl doldurulur?

Staj defteri staja başladığınız ilk iş gününden itibaren doldurulmaya başlanır. Staj süreniz en az 30 iş günü olmalıdır. Bir tam iş günü 8 saat olarak hesaplanır. Gün gün tarihlendirerek her sayfa bir iş gününü kapsayacak şekilde doldurmalıdır.

Staj dosyası nasıl hangi kalemle yazılır?

Staj defterinin tümü bilgisayarda yazılabileceği gibi, okunaklı bir şekilde el yazısı ile de yazılabilir. 3. Yazım kurallarına uyulmalı ve kesinlikle kurşun kalem kullanılmamalıdır. 4.

Staj dosyası nasıl teslim edilir?

Staj defterimi nasıl teslim edeceğim, kabul edilmezse ne olacak? Staj defterleri stajın yapıldığı yazı takip eden sonbaharda Ekim ayı içinde toplanarak staj komisyonunca incelenir. Defter ve sicil fişlerinin elden kapalı zarfta teslimi en uygun yoldur. Postayla da gelen defterler zamanında ulaşırsa kabul edilir.

Staj dosyası ne kadar?

Staj yaptıktan sonra staj defterini okuldan alan öğrenciler bu defterlere 80 TL ile 150 TL arası değişen paralar veriyorlar. Kırtasiyelerde 5 TL'ye satılan staj defterlerinin okulda yüksek fiyatlara satılmasının sebebi ise okulların kullandıkları mühürler.

Staj raporu nasıl yazılır?

Staj raporlarının hazırlanmasında uyulması gereken yazım kuralları aşağıda belirtilmiştir. Rapor (210x297mm) boyutundaki beyaz A4 kağıdına yazılmalıdır. Rapor da hiçbir bölüm atlanılmamalı ve mümkün olan en kısa şekilde yazılmalıdır. Bütün yazı ve şekiller bilgisayar çıktısı olarak hazırlanmalıdır.

Staj değerlendirme formuna ne yazılır?

  • STAJYER DEĞERLENDİRME FORMU (TEZKİYE) Aday Meslek Mensubunun Adı-Soyadı ...
  • ADAY MESLEK MENSUBU HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER. (Değerlendirmede her soru için sadece tek bir not işaretlenecektir.) ...
  • KİŞİSEL. GELİŞİM. ...
  • İŞ TUTUMU. a. ...
  • MESLEKİ TUTUM ve. ...
  • MESLEKİ GELİŞME. ...
  • ADAY'IN YETİŞME NOTU (5 Bölümün toplamı alınacaktır.) ...
  • Notlar :

Staj raporu kaç sayfa olmalı?

* Yazı kağıda, kağıdın sol yanında 3.

Okul Deneyimi raporu nasıl yazılır?

Staj Raporu Hazırlarken(Yazarken) Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. 1- Öncelikle okul(kurum) deneyimi dersi öğretim görevlisi ile iletişime geçin, gerekli bilgi ve evrakları alın.
  2. 2- Stajınızı yaptığınız kurumun psikolojik danışmanı ile görüşün. ...
  3. 3- Staj günlerinizde yaptığınız çalışmalar ile ilgili kısa notlar alın.

Okul Deneyimi dersinde ne yapılır?

Ders planlama, öğretim araçlarını hazırlama ve kullanma, kayıt tutma, değerlendirme ve sınıf yönetimi gibi konularda rehberlik ve danışmanlık yapar, • Öğretmen adayının, uygulama dersini kendi kendine değerlendirmesini sağlar, • Her öğretmen adayının uygulama dersini en az iki kez izler, • Uygulama öğretmeni ile ...

Uygulama raporu nasıl yazılır?

Proje raporu yazım sırası: 1. Proje Adı: 2. Projenin Amacı: 3. Giriş: 4. Yöntem: 5. bulgu ve yorum 6. Sonuçlar ve Tartışma: 7. TEŞEKKÜR 8. Kaynaklar: Açıklamalar Proje Adı: Projenizi tek bir cümle şeklinde, kısa ve öz olarak, okuyana proje çalışması hakkında fikir verecek bir ad veriniz.

Proje ödevi için rapor nasıl hazırlanır?

Proje raporu, Times New Roman karakterleriyle, 12 punto, sayfanın her yanından 2,5 cm boşluk bırakarak, tek satır aralığı ile iki yana yaslı olarak yazılır. Rapor olabildiğince kısa ve öz olmalıdır. Proje raporu en az 2, en fazla 15 sayfa olmalıdır. Yapılan çalışmanın rapor üzerinden değerlendirileceği unutulmamalıdır.

Tez de sonuç nasıl yazılır?

TEZ SONUÇ BÖLÜMÜ NASIL YAZILMALIDIR?

  1. SONUÇ BÖLÜMÜ TEZ BAŞARISI ADINA ÖNEMLİ ...
  2. AÇIK VE ANLAŞILIR BİR DİL KULLANILMALI. ...
  3. İSTATİSTİKSEL VERİLERDEN VE RAPORLARDAN BAHSEDİLMELİ ...
  4. KESİN YARGILARA VARILMASI GEREKLİ

Bir makalenin sonuç bölümü nasıl yazılır?

Sonuçlar; süslemesiz, kısa ve tatlı olmalıdır. Sonuçlar bölümü, bir makalenin en önemli kısmı olmasına karşın; özellikle eğer öncesinde iyi yazılmış bir Malzeme ve Yöntemler ve sonrasında iyi yazılmış bir Tartışma bölümü varsa, en kısa olanıdır. Sonuçların açık ve basit olarak belirtilmesine ihtiyaç vardır.

Kim makale yazabilir?

Kimler Akademik Makale Yayınlayabilir? Öncelikle şunu söylemekte fayda var: Teknik olarak, herhangi bir insan, herhangi bir akademik dergide yayın yapabilir. Bunun için bir unvan veya statü aranmamaktadır; bu da bilimin herkesin katkısına açık doğasının bir yansımasıdır.