Boğa burcunun anlamı ne demek?

İçindekiler:

  1. Boğa burcunun anlamı ne demek?
  2. Boğa burcu neyi temsil eder?
  3. Boğa burcunun uğurlu rakamı ne?
  4. Boğa burcu kadını nelerden etkilenir?
  5. Boğa burcu özellikleri nelerdir?
  6. Boğa burcu nelerden mutlu olur?
  7. Aslan burcu hangi mesleği seçmeli?

Boğa burcunun anlamı ne demek?

Boğa burcu, sabırlı, sorumluluk sahibi, burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olan burçtur. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa burcu aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir. ... Boğa burcu genellikle sabit fikirleri temsil eder.

Boğa burcu neyi temsil eder?

Ortaçağ Astrolojisi'nde Boğa Burcu Acı ve asitli tatları temsil eder. Nitelikler: Topraksı, soğuk, kuru, melankolik, dişil, gecesel, sabit, hayvani bir burçtur; toprak üçlüsünden ve güneydendir. ... Medikal Astroloji'de: Siyah ödü temsil eder.

Boğa burcunun uğurlu rakamı ne?

Koç burcunun uğurlu rengi nar çiçeği, ateş kırmızısı, uğurlu sayısı 7, uğurlu günü salı ve uğurlu taşı pırlanta. Boğa burcu uğurlu rengi mavi ve koyu yeşil, uğurlu sayısı 5, uğurlu günü cuma ve uğurlu taşı zümrüt.

Boğa burcu kadını nelerden etkilenir?

Boğa burcu kadını, disiplinden ve ciddiyetten hoşlanır. İşini iyi yapan kişilere hayran duyabilir. Disiplinli, çalışkan ve aklı başında erkek onun ilgi alanıdır. Düzenli olmaya çalışır ve karşısındakinin düzenli olması hoşuna gider.

Boğa burcu özellikleri nelerdir?

Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. ... Bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olan Boğa'lar, insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Yaşamları boyunca güven ararlar ve bu yüzden kendilerini riske atmazlar.

Boğa burcu nelerden mutlu olur?

Boğa burcu sevgilinizi mutlu etmek oldukça zordur. Bu espritüel insanlar en fazla değerli taşlardan hoşlanırlar. Altın ve ziynet eşyaları gibi. Güzelliklerine düşkün boğa kadınları için güzellik ürünleri, terlik, yumuşak dokuma kazak, parfüm ya da tek taş yüzük sevineceği bir hediye seçeneğidir.

Aslan burcu hangi mesleği seçmeli?

Aslan Burcu İnsanına Uygun 8 Meslek
  1. Yönetici. Bir aslan burcunun aksi bir mesleğe yönelmesi imkansız. ...
  2. 2. Moda tasarım. Aslan burcunun yönetmeye olan tutkusu bir kenara sanata da büyük bir yatkınlığı olduğunu da belirtmekte fayda var. ...
  3. 3. Fotoğrafçılık. ...
  4. Oyuncu. ...
  5. Organizasyon yönetimi. ...
  6. Mühendislik. ...
  7. 7. Pilot. ...
  8. 8. Okul müdürü