Enerjisa faturamı nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Enerjisa faturamı nasıl görebilirim?
  2. Fatura bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?
  3. E-arşiv fatura sisteme ne zaman düşer?
  4. E-arşiv fatura nasıl pdf yapılır?
  5. Elektrik faturası nasıl görüntülenir?
  6. Vodafone faturasını nasıl öğrenebilirim?
  7. Türk Telekom 9333 ne yazılır?
  8. Elektrik fatura borç sorgulama nasıl yapılır?
  9. Tedaş borç sorgulama nasıl yapılır?
  10. E-Arşiv fatura e fatura sistemine düşer mi?
  11. E-Arşiv fatura müşteriye nasıl ulaşır?
  12. E-Arşiv faturasi nasil gönderilir?
  13. E-Arşiv fatura görüntüleme nasıl yapılır?
  14. Fatura olmadan elektrik nasıl ödenir?
  15. Elektrik faturamı kaybettim ne yapmalıyım?
  16. Elektrik faturası sözleşme no nasıl öğrenilir?
  17. Vodafone hesap özeti nasıl öğrenilir?

Enerjisa faturamı nasıl görebilirim?

4 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, daha önceki faturanızın üzerinde bulunan 10 haneli Sözleşme Hesap No ile borç sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Fatura bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

E-arşiv fatura sisteme ne zaman düşer?

1. 1/1/2019 itibariyle e-arşiv rapor gönderimleri, aynı günün gecesinde otomatik olarak gönderilecektir. Gün içinde sistemimize düşen tüm e-Arşiv faturalar gece 00:00'dan sonra rapor haline getirelerek Gelir İdaresi Başkanlığının sistemine iletilecektir.

E-arşiv fatura nasıl pdf yapılır?

1- E-Fatura kök dizini içersinde bulunan GİB Gelen Faturalar açılır. 2- Açılan Listeleme ekranı üzerinde sağ tarafta bulunan "Disket" butonu ile faturalar kaydedilebilir. GİB Gelen Faturalar listeleme ekranı üzerinden birden fazla faturanın PDF formatında bilgisayarınıza kaydedilmesi sağlanır.

Elektrik faturası nasıl görüntülenir?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Vodafone faturasını nasıl öğrenebilirim?

7001'i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan 7001'i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan (0542) 7001 000'ı arayın.

Türk Telekom 9333 ne yazılır?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Elektrik fatura borç sorgulama nasıl yapılır?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Tedaş borç sorgulama nasıl yapılır?

Ana sayfamızda yer alan müşteri portalımıza abone numaranız ve sistemimizde kayıtlı cep telefonunuza gelecek şifre ile giriş yaparak veya 444 88 35 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz.

E-Arşiv fatura e fatura sistemine düşer mi?

e-Fatura kullanıcılarına yalnızca e-fatura kesilebilir. Bu çerçevede e-arşiv mükellefi firmanın fatura keseceği kurum da e fatura kullanıcısı ise, e-arşiv değil e-fatura kesilmelidir.

E-Arşiv fatura müşteriye nasıl ulaşır?

e- arşiv fatura alıcılarına, e-mail gibi yollarla elektronik ortamda iletir. Bireysel müşterilerine, dilerse e-mail gibi elektronik ortamda, müşteri isterse kağıt çıktısını alarak ve kaşeli imzalı bir şekilde iletir.

E-Arşiv faturasi nasil gönderilir?

e-Arşiv Fatura nedir, nasıl gönderilir?] e-Fatura, müşterinize direkt olarak kendi kullandıkları sistem üzerinden giderken e-arşiv fatura e-postanın ekinde PDF olarak gönderilir. Müşteriniz dilerse kendisine iletilen e-arşiv faturanın beyaz A4 kağıt üzerine çıktısını alarak muhasebesel işlemleri için kullanabilir.

E-Arşiv fatura görüntüleme nasıl yapılır?

Yapacağınız şey aslında çok basit. https://ebelge.gib.gov.tr/earsivsorgula.html adresine gidip görüntülemek istediğiniz faturanın e-Arşiv Uygulaması kapsamında düzenlenip düzenlenmediğinden emin olabiliyorsunuz.

Fatura olmadan elektrik nasıl ödenir?

Tedarikçinizin belirlediği fatura arkasında ya da internet sitesinde bulunan anlaşmalı banka şubeleri, ATM'leri, online bankacılık hizmetleri ve ödeme vezneleri gibi ödeme noktaları aracılığıyla eğer bu bilgileri biliyorsanız ya da eski faturanıza sahipsiniz kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

Elektrik faturamı kaybettim ne yapmalıyım?

Elektrik faturasının kaybedilmesi, herhangi bir kayıp olarak nitelendirilmiyor. Eski bir fatura ile veya gerekli olan bilgiler ile (adres ve abone kimlik bilgileri) dönem faturası görevliler tarafından sistem üzerinden bulunabiliyor.

Elektrik faturası sözleşme no nasıl öğrenilir?

Dağıtım şirketlerinin tüm Türkiye'den aranabilen çağrı merkezi 186 numaralı hattı tuşlayarak adınıza kayıtlı tesisatla ilgili numarayı yetkililere sorabilirsiniz. Aynı şekilde abone numaranız için de elektrik tedarikçinize danışabilirsiniz.

Vodafone hesap özeti nasıl öğrenilir?

Hesabınızda bulunan bakiye bilginize aşağıdaki yöntemlerle ulaşabilirsiniz.
  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.