Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılacak?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılacak?
  2. Ziraat 3 ay kredi erteleme nasıl yapılır?
  3. Kredi erteleme ne zaman bitiyor?
  4. Garanti kredi erteleme devam ediyor mu?
  5. Krediler yıl sonuna kadar ertelenecek mi?

Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılacak?

Ziraat bankası, Covid-19 salgını süresince müşterilerinin erteleme taleplerini uzaktan yapabilmeleri için kredi ertelemelerini SMS servisi ile almaya başladı. Yapmanız gerekenler; Kredi kartlarınızın borçlarını yapılandırmak için KARTERTELE boşluk T.C. kimlik numaranızı 4757'ye gönderin.

Ziraat 3 ay kredi erteleme nasıl yapılır?

Başvurunuzu, kredi kartı ertelemesi için kart ertele, KMH ertelemesi için KMH ertele ve taksitli kredilerinizin ertelemesi için kredi ertele, yazıp boşluk bıraktıktan sonra TCKN numaranız ile 4757' ye göndererek yapabilirsiniz.

Kredi erteleme ne zaman bitiyor?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 'e kadar kredi ödemelerindeki gecikmelere esneklik tanıyarak, gecikmeye giren krediler takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün beklenilmesi uygulamasının devam edeceğini açıkladı.

Garanti kredi erteleme devam ediyor mu?

Müşterilerin ihtiyacına göre, kredi anapara, faiz ve taksit ödemelerini, herhangi bir ek koşul aranmaksızın, tarihine kadar öteleme imkânı, ... Bireysel müşterilere tüketici kredileri ve ek hesap ödemelerini 3 ay süreyle ertelemenin yanı sıra kredi kartı borcu ödemelerinde de destek sağlanması

Krediler yıl sonuna kadar ertelenecek mi?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 30 Haziran tarihinde dolacak olan bazı desteklerin Eylül sonuna uzatıldığını duyurdu. 'e kadar kredi ödemelerindeki gecikmelere esneklik tanınarak, gecikmeye giren krediler takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün beklenilmeye devam edilecek.