Yaz okulunda DD geçer mi?

İçindekiler:

  1. Yaz okulunda DD geçer mi?
  2. Yaz Okulu Genel ortalamaya nasıl katılır?
  3. ATA AÖF Yaz Okulu sınavı tek oturum mu?
  4. Auzef DD notu geçer mi?
  5. ATA AÖF Yaz Okulu sınavı ne zaman 2021?
  6. Yaz okulu sınavından kaç puan almak gerekir?
  7. DD geçer mi kalır mı?
  8. Auzef harf notu DD ne demek?
  9. Hangi notlar dd?
  10. Yaz okulundan kaç puan almak gerekir?

Yaz okulunda DD geçer mi?

Öğrenci yaz okulunda,Not Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2,00 veya 2,00'nin üzerinde olan öğrenci, FF harf notu olan ve/veya hiç almadığı dersten/derslerden,Not Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2,00'nin altında olan öğrenci, FF harf notu aldığı dersten/derslerden, uyarı aldığı dönemden itibaren koşullu ...

Yaz Okulu Genel ortalamaya nasıl katılır?

15. Yaz Okulunda alınan bir dersten öğrenci kalmış ise bu ders öğrencinin Genel Not Ortalamasını etkiler mi? Yaz öğretiminde alınan tüm notlar genel not ortalamasına dâhil edilir.

ATA AÖF Yaz Okulu sınavı tek oturum mu?

Atatürk Üniversitesi tarafından AÖF yaz okulu sınavı sınavı tek oturumda tamamlanacak ve her ders için süre 30 dakika olacak.

Auzef DD notu geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise CD, DC ve DD geçer harf notlarıdır. FF ise başarısız harf notudur.

ATA AÖF Yaz Okulu sınavı ne zaman 2021?

Yaz okulu sınavları 12 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılacaktır.

Yaz okulu sınavından kaç puan almak gerekir?

AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00'ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35'tir.

DD geçer mi kalır mı?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

Auzef harf notu DD ne demek?

Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Mezuniyette koşullu başarılı notların, başarılı kabul edilebilmesi için öğrencinin AGNO'sunun en az 2.00 olması gerekir, öğrenciler ilgili derslerin sınavına tekrar girerek notlarını yükseltebilir.

Hangi notlar dd?

Harf notlarının anlamları nedir? AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

Yaz okulundan kaç puan almak gerekir?

Pandemi döneminde ilk online sınav kararı alan üniversitelerden birisi olan Anadolu Üniversitesi senato kararı ile ders geçme notunu 35 olarak belirledi. AÖF yaz okulu sınavlarında ders geçme notu 35 olacak.