Rezan Epözdemir hangi davalara bakıyor?

İçindekiler:

  1. Rezan Epözdemir hangi davalara bakıyor?
  2. Rezan Epozdemir kimin avukati?
  3. Rezan Epözdemir kaç yaşındadır?
  4. Av Rezan Özdemir kimdir?
  5. Rezan Özdemir nereli?
  6. Onur iste kimdir?
  7. Fatih Terim avukatı Hangi listede?
  8. Burcu Güneş kaç yaşında nereli?
  9. Nihat Özdemir memleketi neresi?
  10. Burak Elmas Fatih Terim ile çalışacak mı?
  11. Burak Elmas'ın transfer listesinde kimler var?
  12. Burcu Güneş kimdir nerelidir?
  13. Burcu Güneş kimin kızı?
  14. Nihat Özdemir nerede doğdu?
  15. Nihat Özdemir nerenin sahibi?
  16. Burak Elmas Fatih Terim için ne demişti?
  17. Burak Elmas Fatih Terim için ne dedi?
  18. Burak Elmas Listesindekiler ne iş yapar?
  19. Burcu Gunes kimin kizi?

Rezan Epözdemir hangi davalara bakıyor?

Büromuz, çalışmalarını özellikle Ceza Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, Aile Hukuku, İş Hukuku, İcra İflas Hukuku, Spor Hukuku, Eşya Hukuku ve Miras Hukuku alanlarında yoğunlaştırmakla birlikte, müvekkillerine her türlü hukuki destek ve danışmanlığı profesyonel çizgisinden ödün vermeden sunmaktadır.

Rezan Epozdemir kimin avukati?

Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde özel hukuk ana bilim dalında tamamladı. Münevver Karabulut'un ve Pınar Gültekin'in ailesinin avukatlığını yaptı. 16158 sicil numaralı Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu. 2021 Galatasaray SK başkanlık seçiminde Burak Elmas'ın listesinde yer aldı.

Rezan Epözdemir kaç yaşındadır?

36 yaşında () Rezan Epözdemir/Yaş

Av Rezan Özdemir kimdir?

1982 İstanbul doğumlu olup, orta ve lise öğrenimini Kartal Anadolu lisesinde tamamlamıştır. 2000-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimini tamamlamış ve 2006 yılından bu yana İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapmaktadır.

Rezan Özdemir nereli?

1972 Adana doğumlu ve anne olan Rezan Özdemir, 1997'den itibaren Koçluk sektöründe olan, London, The Coaching Academy mezunu, performans ve üst yönetim koçluğu yapmaktadır.

Onur iste kimdir?

İste & İste Avukatlık Bürosunun kurucu ortağıdır. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2006 yılında mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı'nda “Sermaye Piyasası Hukukunda Manipülasyon Suçları” konulu doktora tezinin yazımı çalışmalarına devam etmektedir. ...

Fatih Terim avukatı Hangi listede?

TERİM'İN AVUKATI LİSTEDE Burak Elmas'ın listesinde Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir de yer alması dikkat çekti. Epözdemir, Elmas'ın 7 Mayıs'ta açıkladığı listede yer almıyordu.

Burcu Güneş kaç yaşında nereli?

Burcu Güneş Kimdir ? 12 Ağustos 1975 yılında İzmir Alsancak'ta doğdu. Babası Müzisyen Ali Güneş; annesi Bige Özkan'ın tek kızıdır.

Nihat Özdemir memleketi neresi?

Nihat Özdemir
Doğum Diyarbakır, Türkiye
Evlilik(ler)Gülseren İyidil ( e. 1972; ö. 2016)
Bitirdiği okulAnkara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi
MesleğiMakine mühendisi, müteahhit, İş adamı
8 satır daha

Burak Elmas Fatih Terim ile çalışacak mı?

Galatasaray'ın profesyonel futbol dönemindeki (1957 sonrası) en genç başkanı Burak Elmas olmasıyla, sarı-kırmızılı takımın sözleşmesi biten teknik direktörü Fatih Terim de takımına başına geri dönecek.

Burak Elmas'ın transfer listesinde kimler var?

Burak Elmas'ın sunduğu aday yönetim kurulu listesinde Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Rezan Epözdemir, Mustafa Özgür Kalelioğlu ve Özgür Işıtan Gün yer aldı.

Burcu Güneş kimdir nerelidir?

12 Ağustos 1975 yılında İzmir Alsancak'ta doğdu. Babası Müzisyen Ali Güneş; annesi Bige Özkan'ın tek kızıdır. Şirinyer'de geçen çocukluk yılları ailesindeki ayrılıklar ve mücadelelerle geçti.

Burcu Güneş kimin kızı?

Ali Güneş Bige Özkan Burcu Güneş/Ebeveynleri

Nihat Özdemir nerede doğdu?

Diyarbakır, Türkiye Nihat Özdemir/Doğum yeri

Nihat Özdemir nerenin sahibi?

Nihat Özdemir kimdir? - Yeni Akit. Limak Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir, Türkiye'nin sayılı zenginleri arasındadır. Nihat Özdemir, tarihinde aslen Bitlisli olan bir ailenin çocuğu olarak Diyarbakır'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamladı.

Burak Elmas Fatih Terim için ne demişti?

Teknik direktör Fatih Terim ile ilgili soruyu yanıtlayan Elmas "Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz ve gereken neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" dedi.

Burak Elmas Fatih Terim için ne dedi?

Burak Elmas'tan Terim sözleri! Başarı takım işidir. O takımı doğru oluşturmak gerekir. Sloganımız birlikte çok şey başaracağız. Görev bize verilirse bizden sonraki dönemleri de düşünerek hareket edeceğiz.

Burak Elmas Listesindekiler ne iş yapar?

2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini ifa eden ve grup yönetim kuruluna bağlı çalışan Burak Elmas, aynı zamanda gıda ürünleri imalatında en büyük Türk işletmelerinden biri olan Yıldız Grup'ta da Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, görev süresince önemli stratejik pozisyonlar üstlenmiştir.

Burcu Gunes kimin kizi?

Ali Güneş Bige Özkan Burcu Güneş/Ebeveynleri