Yengeç burcu doğum günü ne zaman?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu doğum günü ne zaman?
  2. Hangi ayda doğan Yengeç burcu?
  3. Yengeç burcu kızı nasıl olur?
  4. Yengeç burcu hangi gün?
  5. Yengeç neyin sembolü?
  6. Yengeç burcu en çok neyi sever?
  7. Yengeç kadını neyi sever?
  8. Yengeç burcu hangi burçları sevmez?

Yengeç burcu doğum günü ne zaman?

Boğa burcu tarihi : 21 Nisan - 20 Mayıs. İkizler burcu tarihi : 21 Mayıs - 21 Haziran. Yengeç burcu tarihi : 22 Haziran - 22 Temmuz. Aslan burcu tarihi : 23 Temmuz - 22 Ağustos.

Hangi ayda doğan Yengeç burcu?

Yengeç burcu hangi ay ve özellikleri : Yengeç burcuna sahip olan kişiler 21 Haziran – 22 Temmuz tarihlerinin arasında doğmuş olan kişilerdir.

Yengeç burcu kızı nasıl olur?

Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır. Bunun yanı sıra her şeyi çok severler. Yengeç burcu kadını da kimse hakkında art niyetli düşünmeden anaç bir tavır ile yaklaşırlar. Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir.

Yengeç burcu hangi gün?

Burçlar ve tarihleri açısından bir inceleme yapıldığında 23 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında dünyaya gelenler Yengeç burcuna haiz kişilerdir.

Yengeç neyin sembolü?

Ay'ın yöneticisi olduğu yengeç burcu, su elementini temsil ettiğinden her ortama kolayca uyum sağlayabilmesiyle tanınır. ... Yine su elementi, şifanın en bilinen sembolüdür ve yengeç burcu zodyakın doğal şifacısıdır.

Yengeç burcu en çok neyi sever?

Yengeç burcu sevdikleri arasında en başta ailesi gelir. Yengeç burcu ailesine çok önem bir burçtur. ... Yengeç burcu eskiye oldukça önem verir. Eski şeyler ya da hatırası olan ufak eşyalar bile yengeç burcu sevdikleri arasında yer alır.

Yengeç kadını neyi sever?

Yengeç burcu kadınlar, kendisini her zaman özel hissettirecek, değer verecek erkeklerden çok fazla hoşlanırlar. Gözü dışarıda, sürekli değişik mekanlarda takılan erkeklerden hoşlanmaz, sırlarını güvenerek anlatabileceği, yanında mutlu olduğu erkeklerden hoşlanırlar.

Yengeç burcu hangi burçları sevmez?

Yengeç burcu insanları duygusal, ailesine düşkün, merhametli, kırılgan, duygularına göre karar veren ve içe dönük özellikleriyle dikkat çekerler. Aşırı hassas, alıngan, geçmişe takılan ve çabuk savunmaya geçen Yengeç burçları özellikle üç burçla asla anlaşamaz. Bu burçlar Aslan, Yay ve Kova'dır.