HES kodu nasıl indiriliyor?

İçindekiler:

  1. HES kodu nasıl indiriliyor?
  2. HES kodu App nasil alinir?
  3. Play Store HES kodu nasıl alınır?
  4. HES uygulamasi nasil yuklenir?
  5. HES kodu nasil alinir SMS?
  6. Yurt dışından gelen HES kodu nasıl alınır?
  7. HES kodu hangi App?
  8. Arapca HES kodu nasil alinir?
  9. HES uygulaması nereden indirilir?
  10. En kolay HES kodu nasıl alınır?
  11. Almanyadan nasil HES kodu alinir?
  12. Almanyadan gelenlere HES kodu nasıl alınır?

HES kodu nasıl indiriliyor?

Hes Kodunu, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES Kodu İşlemleri bölümüne dokunup, Yeni Kod Ekle seçeneği üzerinden süresiz veya tarih seçimi sağlayarak alabilirsiniz. 1 Play Store uygulamasına dokunun. 2 Arama bölümüne Hayat Eve Sığar yazarak, arama butonuna dokunun. 3 Yükle butonuna dokunun.

HES kodu App nasil alinir?

HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden, "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor. Ardından "HES kodu oluştur" butonuna tıklanarak ve kod kullanım süresi seçilerek kod oluşturuluyor.

Play Store HES kodu nasıl alınır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

HES uygulamasi nasil yuklenir?

HES nasıl indirilir? Play Store ve Apple Store uygulamasına dokunun. Arama bölümüne Hayat Eve Sığar yazarak, arama butonuna dokunun. Yükle butonuna dokunun.

HES kodu nasil alinir SMS?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Yurt dışından gelen HES kodu nasıl alınır?

YABANCILAR HES KODUNU NASIL TEMİN EDEBİLECEK Ayrıca yurt içi GSM operatörüne ait numarası bulunmayan yabancı kişiler için pasaport bilgileri ile; HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla, Uyruk, Pasaport Seri Numarası, Doğum Yılı, Soyadı yazarak + 3821'e SMS göndererek HES kodu alınabilir.

HES kodu hangi App?

HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor.

Arapca HES kodu nasil alinir?

Telefonunuzun mesaj kısmına HES yazıp aralarına boşluk bırakarak sırasıyla; kimlik numarası, doğum yılı ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazarak ve 2023'e SMS göndererek HES kodu alabilirsiniz.

HES uygulaması nereden indirilir?

Hayat Eve Sığar mobil uygulaması Google Play Store ve AppStore üzerinden indirilebiliyor. Uygulamayı mobil marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz.

En kolay HES kodu nasıl alınır?

HES Kodu Nasıl Alınır?
  1. 1- "Hayat Eve Sığar" uygulaması üzerinden, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir. "HES Kodu Oluştur" butonuna tıklanır. ...
  2. 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. ...
  3. Örnek; HES 12345678901 1234 17. ...
  4. 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.

Almanyadan nasil HES kodu alinir?

Türkiye'ye seyahat edecek tüm yolcuların seyahatten önceki son 72 saatte alınmış negatif PCR test sonucu ile birlikte "https://register.health.gov.tr" adresinden Türkiye'ye Giriş Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. Doldurulan bilgilerle otomatik olarak kişiye özel HES kodu oluşturulacaktır.

Almanyadan gelenlere HES kodu nasıl alınır?

Bir tanıdığınızın numarası ile alabilirsiniz). HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazarak ve 2023'e SMS göndererek alabilirsiniz.