Arzum hangi holdinge bağlı?

İçindekiler:

  1. Arzum hangi holdinge bağlı?
  2. Murat Kolbasi kimdir?
  3. Arzum üreticisi kim?
  4. Arzum Beyaz Eşya kimin?
  5. Murat Kolbaşı aslen nereli?
  6. Oktay Kolbaşı kim?
  7. Oktay Kolbaşı öldü mü?
  8. Arzum nasıl bir marka?
  9. Arzum mu Arçelik mi?
  10. Bosch marka hangi ülkeye ait?
  11. Arzum ürünleri nerede üretiliyor?
  12. Arzumda kaç kişi çalışıyor?
  13. Felix ev aletleri kimin?
  14. Murat Kolbaşı kaç yaşında?
  15. Arzum ne iş yapar?
  16. Bosch buzdolabı nerenin malı?

Arzum hangi holdinge bağlı?

Mediterra, 2008 yılından itibaren Arzum hisselerinin yüzde 49'unu bünyesinde bulunduran Ashmore Group iştiraki Turkish Household Appliance'dan Arzum hisse payını satın aldı.

Murat Kolbasi kimdir?

1966 İstanbul doğumlu olan Murat Kolbaşı, Özel Işık Lisesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. ... DEİK İş Adamları Konseyi Üyesi, İTO Meclis Üyesi, TOBB' G. Girişimciler K. üyesidir. İngilizce bilen Murat Kolbaşı, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

Arzum üreticisi kim?

MURAT Kolbaşı, aile şirketi Arzum'un ikinci kuşak temsilcisi. 1966'da tescillenen Arzum'la yaşıt olan Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Arzum'u dünyaya açtı. Küçük ev aletleri markası Arzum, marka yolculuğundaki en önemli çıkışı Okka Türk kahvesi makinesiyle bundan 3 yıl önce yaptı.

Arzum Beyaz Eşya kimin?

Temelleri, 1950'li yılların başlarında Kazım Kolbaşı, Kemal Kolbaşı ve İbrahim Kolbaşı tarafından atılan ve 1966'da yerli bir marka olarak doğan Arzum, 50 yılı aşkın köklü tarihiyle Türkiye'de yüksek marka bilinirliğine ve hane penetrasyonuna ulaşmış, başarısını kısa sürede uluslararası boyuta taşımıştır. 50 yılı aşkın ...

Murat Kolbaşı aslen nereli?

MURAT KOLBAŞI 1966 yılında İstanbul'da doğdu. 1987'de Marmara Üniversitesi İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra 1988 yılında Arzum Elektrikli Ev Aletleri A.Ş.'de Satış ve İş Geliştirme Müdürü olarak iş yaşamına başladı.

Oktay Kolbaşı kim?

Arzum Elektrikli Ev Aletleri A.Ş. Genel Müdürü Murat Kolbaşı'nın kuzeni ve şirket kurucularından merhum İbrahim ve Ayşe Kolbaşı'nın oğlu Oktay Kolbaşı vefat etmiştir. Aynı zamanda Balkan Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanlığı görevini de yürüten Kolbaşı dün defnedildi.

Oktay Kolbaşı öldü mü?

Genel Müdürü Murat Kolbaşı'nın kuzeni ve şirket kurucularından merhum İbrahim ve Ayşe Kolbaşı'nın oğlu Oktay Kolbaşı vefat etmiştir. Aynı zamanda Balkan Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Arzum nasıl bir marka?

Özellikle küçük ev aletleri alanında üretim ve satış yapan Arzum, 1966 yılında kurulmuş olan bir yerli elektrikli ev aletleri markasıdır. ... Tamamen yerli üretim ürünleri ile satış gerçekleştiren Arzum, bir evin tüm elektrikli cihaz ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bir ürün yelpazesine sahiptir.

Arzum mu Arçelik mi?

Arzum, 1966 yılında kurulan Türkiye merkezli küçük elektronik ev aletleri üreticisi. TGI Global'in araştırmasına göre Türkiye'nin en çok tercih edilen ilk 10 markası arasında yer alan Arzum ürünleri, Türkiye'de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır.

Bosch marka hangi ülkeye ait?

BEYAZ EŞYA MARKALARI VE HANGİ ÜLKEYE OLDUĞU
Beyaz Eşya MarkalarıHangi Ülkenin Olduğu
Aristonİtalyan Markası
BekoTürk Markası
Blue HouseTürk Markası
BoschAlman Markası
24 satır daha

Arzum ürünleri nerede üretiliyor?

TGI Global'in araştırmasına göre Türkiye'nin en çok tercih edilen ilk 10 markası arasında yer alan Arzum ürünleri, Türkiye'de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır. Halihazırda Almanya, Azerbaycan, aralarında bulunduğu 25 ülkeye ihracat yapmaktadır....Arzum.
TipAnonim şirket
Websitearzum.com.tr
11 satır daha

Arzumda kaç kişi çalışıyor?

Merkezde, yani bizim “beyin takımı” dediğimiz Arzum'un operasyonunda toplamda 150-152 kişilik bir organizasyonuz. Bize hizmet sağlayan üreticilerimiz mevcut. Fabrikalarda, yani arka üretici bölümünde yaklaşık kişi var. Bunların bazıları bize, bir kısmı başka markalarla da çalışıyor.

Felix ev aletleri kimin?

Felix 1997 yılında Arzum Elektrikli Ev Aletleri şirketi bünyesinde üretilen elektrikli küçük ev aletleri markasıdır.

Murat Kolbaşı kaç yaşında?

1966 yılında İstanbul'da doğdu. 1987'de Marmara Üniversitesi İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra 1988 yılında Arzum Elektrikli Ev Aletleri A.Ş.'de Satış ve İş Geliştirme Müdürü olarak iş yaşamına başladı.

Arzum ne iş yapar?

Türkiye'de küçük ev aletleri sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Arzum, dünyada da sektörünün ana oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir. Arzum, Şirket misyonuna uygun olarak global tüketicilerin yaşamını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler sunmaktadır.

Bosch buzdolabı nerenin malı?

Beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Bosch hangi ülkenin malı diye merak edenler Almanya cevabını aldıklarında güven duyuyor. Teknoloji konusunda dünyanın önde gelen ülkelerinden olan Almanya'nın en kaliteli ürünlerinden olan bu marka, 1886 yılında Stuttgart kentinde Robert Bosch tarafından kuruldu.