Kargo şirketleri cumartesi dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Kargo şirketleri cumartesi dağıtım yapıyor mu?
  2. Trendyol cumartesi kargo gelir mi?
  3. Sürat Kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?
  4. Trendyoldan alınan ürün kaç günde gelir?
  5. PTT Kargo ctesi açık mı?
  6. Sürat Kargo cumartesi günleri dağıtım yapıyor mu?

Kargo şirketleri cumartesi dağıtım yapıyor mu?

KARGOLAR CUMARTESİ PAZAR ÇALIŞIYOR MU? Kargo şirketleri normal şartlar altında cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak son dönemlerde bazı e-ticaret platformlarının kendi dağıtım ağını kurmaları dolayısıyla pazar günleri de dağıtım yaptığı bilinmektedir.

Trendyol cumartesi kargo gelir mi?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Sürat Kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. ... Kurye çağırma saatleri ise saat 15:00 ile 18:00 arası olarak belirlenmiştir.

Trendyoldan alınan ürün kaç günde gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde "Siparişlerim" sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe "24 saatte kargoda" yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

PTT Kargo ctesi açık mı?

Merkez PTT şubeleri dışında tüm PTT'ler cumartesi günü kapalıdır. Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günü 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Sürat Kargo cumartesi günleri dağıtım yapıyor mu?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır. Pazar günü ise gönderi teslimi yapılmaz.