Bıttım saç çıkarır mı?

İçindekiler:

  1. Bıttım saç çıkarır mı?
  2. Bıttım sabunu saçı sertleştirir mı?
  3. Sabun saça nasıl uygulanır?
  4. Bıttım sabunu yüze nasil kullanilir?
  5. Bıttım sabunu faydaları nelerdir?
  6. Ardıç Katranlı sabun ne işe yarar?
  7. Ardıç Sabunu ile saç yıkanır mı?

Bıttım saç çıkarır mı?

Bıttım sabunu saç çıkarma özelliğine sahiptir. Fakat düzenli olarak ve uzun süre kullanılması halinde faydalı olabilir. 8 ila 9 ay boyunca haftada 2 veya 3 kez saçınızı sadece bıttım sabunu ile yıkarsanız, saçınızın çıktığını görebilirsiniz.

Bıttım sabunu saçı sertleştirir mı?

Tamamen doğal bir biçimde ve doğal ürünlerle üretildiği için kimyasal madde içermez ve yan etki göstermez. Saçlarınızı başta sertleştiriyor gibi gelebilir. Bunun sebebi, uzun yıllardır kullandığınız kimyasal içerikli saç temizlik ve bakım ürünlerinden sonra ilk kez farklı bir ürün kullanmanızdır.

Sabun saça nasıl uygulanır?

Saçlarınızı ıslatın ve bıttım sabununu saçlara sürerek köpürtün. Saç diplerine masaj yaparak uyguladıktan sonra su ile durulayabilirsiniz. Saçlarınızı parlak göstermek ve sorunları ortadan kaldırmak istiyorsanız, 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanabilirsiniz.

Bıttım sabunu yüze nasil kullanilir?

Bıttım sabunu sivilcelerin üzerinde iyice köpürtülmeli. Birkaç dakika bekledikten sonra ılık bir suyla durulanmalı. Akne ve siyah noktalar için de yüzün tamamı haftada 2 ya da 3 kez bıttım sabunu ile yıkanabilir. Siirt'e özel bu sabun tamamen organik olduğu için herhangi bir yan etkisi yoktur.

Bıttım sabunu faydaları nelerdir?

Bıttım sabunun faydaları Bıttım sabunu, saçların beyazlamasını geciktirir ve saçlar için iyi bir arındırıcıdır. Egzama ve mantar gibi cilt hastalıklarına iyi gelir. Ciltte oluşan akne ve sivilcelere iyi gelir. Antiseptik özelliği ile deride ve saçlarda oluşan mikropları öldürür.

Ardıç Katranlı sabun ne işe yarar?

İçeriğinde ardıç katranı bulunan %100 doğal sabunumuz saçkıran, ergenlik sivilceleri, egzama, uyuz ve sedef hastalığında kullanılmaktadır. Kepeklenme ve saç dökülmelerini ortadan kaldırır. Mantarlı, egzamalı ciltlerin düzelmesini sağlar. Mikroorganizmaların bu bölge üzerine yerleşerek zararlı olmalarını önler.

Ardıç Sabunu ile saç yıkanır mı?

Ardıç Sabunu İle Saç ve Cilt Bakımı Ardıç sabununun cilde faydası saymakla bitmemektedir. Ardıç sabunu ile birlikte saçlarınıza ve cildinize bakım yapabilirsiniz. Cildinizde kabarıklık leke gibi problemlerde yüzünüze bir tutam ardıç sabunu sürün. Ardından yüzünüz bu şekilde 10 dakika bekledikten sonra durulayın.