Mektebim Kolejini kim satın aldı?

İçindekiler:

  1. Mektebim Kolejini kim satın aldı?
  2. Mektebim Koleji kapanıyor mü?
  3. Mektebim Okulları kaç tane?
  4. Mektebim Koleji satıldı mi?
  5. Haydar Sancak Kimdir?
  6. Yalova Mektebim Koleji kapandı mı?
  7. Mektebim Okulları Bursa kapanıyor mu?
  8. Silivri Mektebim satıldı mı?
  9. Adana Mektebim Koleji kapanıyor mu?
  10. Sancak kimin akrabası?
  11. Ethem Sancak hangi hastanenin sahibi?
  12. Doğa Okulları Ne Zaman Açılıyor?
  13. Mektebim battı mı?
  14. Ethem Sancak Kimdir Nereli?
  15. Medical Park Hastane sahibi kim?

Mektebim Kolejini kim satın aldı?

Mektebim Okulları'na yeni ortak geldi. Geçtiğimiz nisan ayında yüzde 20'ye yakın hissesi Suudi SEDCO'ya satılan şirketin yeni ortağı Haydar Sancak'ın başında bulunduğu Sancak Group oldu. Sancak Group şirketin yüzde 30 hissesini satın alıyor.

Mektebim Koleji kapanıyor mü?

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçen eğitim sektörü zor günler geçiriyor. Salgın nedeniyle dar boğaza giren 14 ilde 38 kampüsü bulunan Mektebim Koleji kapanıyor.

Mektebim Okulları kaç tane?

Ümit Kalko'nun 2006 yılında kurduğu Mektebim Okulları'nın 8'i sağlık meslek lisesi 22'si normal kolej olmak üzere 30 okulu var.

Mektebim Koleji satıldı mi?

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre; önemli bir bölümü Marmara Bölgesi'nde yoğunlaşan 30 koleji bulunan Mektebim Okulları'nı yeni bir ortak aldı. Şirketin (Mektebim Eğitim Kurumları Ticaret A.Ş.) yüzde 19,5 hissesi geçtiğimiz nisan ayında Saudi Economic and Development Company'e (SEDCO) satılmıştı.

Haydar Sancak Kimdir?

Birçok sektörde farklı yatırımları ve yönetim kurulu üyelikleri bulunan Haydar Sancak; MLP Care Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Hissedarı, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık –Lastmile Yönetim Kurulu Üyesi, Sancak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Hissedarı, Sancaklar Eğitim- Sağlık- Kültür ve Sosyal Yardımlaşma ...

Yalova Mektebim Koleji kapandı mı?

Uğur Okulları, Mektebim'in İstanbul, İzmir, Ankara, Trabzon ve Yalova'daki 5 kampüsünü satın almış durumda. ...

Mektebim Okulları Bursa kapanıyor mu?

Özlüce'de devasa bir yerleşkede faaliyet gösteren Mektebim Bursa'daki okulllarını kapatma kararı aldı. Türkiye genelinde pek çok şehirde faaliyet gösteren Mektebim okulları artık Bursa'da olmayacak.

Silivri Mektebim satıldı mı?

Özel Silivri Mektebim Okulları el değiştirdi. 2013 yılında iş insanı Ümit Kalko'nun öncülüğünde ilk şubesini Silivri'de açan Mektebim Okulları daha sonra Sancak Grup tarafından satın alınmıştı.

Adana Mektebim Koleji kapanıyor mu?

Şirketin yönetim kurulu 27.05.2019 tarihli ve 2019/12 sayılı kararı ile Adana Yüzüncüyıl Kampüsü'nün kapatılmasına karar verdiği öğrenildi. Önemli bir bölümü Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren Mektebim Okulları'nın 47 kampüsü bulunuyor.

Sancak kimin akrabası?

22 Haziran 2021 tarihinde elinde bulundurduğu BMC hisselerini Fuat Tosyalı'nın sahibi olduğu Tosyalı Holding'e satmıştır. Ethem Sancak, evli ve üç çocuk babasıdır. İş adamı Mesut Sancak'ın ağabeyidir. Adana Demirspor kulübünün başkanı Murat Sancak, Ethem Sancak'ın kuzenidir.

Ethem Sancak hangi hastanenin sahibi?

Ethem Sancak - Dr.ETHEM SANCAK - Medical Park Hastaneler Grubu | LinkedIn.

Doğa Okulları Ne Zaman Açılıyor?

Öğrenciler, uzun bir yaz tatilinden sonra 18 Eylül'de eğitime başlayacak. Doğa Koleji öğrencileri ve velileri; yeni dönem heyecanını paylaşmak, okullarıyla ve öğretmenleriyle tanışmak üzere 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Doğa'ya Hoş Geldiniz programında bir araya gelecek.

Mektebim battı mı?

Hisseleri Sancaklara devretmişti: Mektebim Okulları'nın kurucusu iflas etti. Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko'nun sahibi olduğu Ümit Eğitim ve Yayıncılık Hiz. Tic. AŞ iflas etti. Kalko, sahibi olduğu Ümit Eğitim AŞ için 'de konkordato istemiş, mahkeme, şirketi hacizlere karşı korumaya almıştı.

Ethem Sancak Kimdir Nereli?

Siirt, Türkiye Ethem Sancak/Doğum yeri

Medical Park Hastane sahibi kim?

Medical Park
Medical Park Hastaneler Grubu
Coğrafya
KurucusuMuharrem Usta
İletişim
Telefon numarası444 44 84
7 satır daha