Necla Metin Büyükşen katili bulundu mu?

İçindekiler:

  1. Necla Metin Büyükşen katili bulundu mu?
  2. Mustafa Okşen öldü mü?
  3. Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ne zaman oldu?
  4. Dr Osman Büyükşen hangi hastanede?
  5. Büyükşen cinayetinin katili kim çıktı?

Necla Metin Büyükşen katili bulundu mu?

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada katil zanlısı yakalandı.

Mustafa Okşen öldü mü?

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, "cinayete yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ne zaman oldu?

Olay, günü saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen'e ait eve girdi. Silahlı saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş etti.

Dr Osman Büyükşen hangi hastanede?

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2006-2012 yılları arasında öğrenim gördü. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. 01.08.2019 tarihi itibariyle Cizre Devlet Hastanesi'nde çalışmaktadır.

Büyükşen cinayetinin katili kim çıktı?

KİRALIK KATİL ANKARA'DA YAKALANDI Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelilerden biri, Afganistan uyruklu Hamidullah A., dün gece Ankara'da yakalandı.