Dikey Geçiş Sınav sonuçları açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. Dikey Geçiş Sınav sonuçları açıklandı mı?
  2. DGS sonuclari ne zaman aciklanacak?
  3. DGS Tercihleri ne zaman belli olacak?
  4. DGS Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak 2021?
  5. DGS 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. DGS tercihleri nereden yapılıyor?
  7. DGS tercih başvurusu nasıl yapılır?

Dikey Geçiş Sınav sonuçları açıklandı mı?

DGS: Dikey Geçiş Sınavı Adaylar, sınav sonuçlarına 11 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.15'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DGS sonuclari ne zaman aciklanacak?

DGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? Tercih işlemleri 7 Eylül'de bitti. ÖSYM, DGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Ancak geçmiş yıllarda açıklanma tarihlerine göre 13- tarihleri arasında açıklanma ihtimali yüksek görülüyor.

DGS Tercihleri ne zaman belli olacak?

DGS TERCİHLERİ NE ZAMAN? 2021 Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) tercih işlemleri, 27 Ağustos – tarihleri arasında yapılacaktır.

DGS Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak 2021?

Aygün paylaşımında, "Değerli DGS adaylarımız, 27 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2021-DGS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlarınıza http://sonuc.osym.gov.tr'den ulaşabilirsiniz.

DGS 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 14 Eylül 2021 tarihinde 14.00'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

DGS tercihleri nereden yapılıyor?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih işlemleri başladı. Adaylar, tercihlerini 7 Eylül'e kadar ÖSYM'nin internet sitesinden yapabilecek. 2021 DGS tercih işlemleri... Açıklama, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün'den geldi.

DGS tercih başvurusu nasıl yapılır?

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim ön lisans mezunlarının girdiği Dikey Geçiş Sınavı tercihleri 27 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Tercihler, adayların T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sitesinden 'www.osym.gov.tr' ve mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilecek.