Aspir tohumu yağı zayıflamak için nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aspir tohumu yağı zayıflamak için nasıl kullanılır?
  2. Aspir tohumu yağı nasıl kullanılır?
  3. Aspir tohumu yağı ne işe yarar?
  4. Aspir tohumu yağı zayıflatır mı?
  5. Aspir yağı adetliyken kullanılır mı?
  6. Aspir yağı ve elma sirkesi nasıl kullanılır?

Aspir tohumu yağı zayıflamak için nasıl kullanılır?

Kilo kontrolü için zayıflamaya yardımcı olarak salatalarınıza 1 tatlı kaşığı Aspir yağı ekleyebilirsiniz. Aspir yağı ısıtılarak tüketime uygun olmayan ve soğuk olarak tüketilmesi gereken bir yağdır.

Aspir tohumu yağı nasıl kullanılır?

Aspir yağının kullanımı hem içilerek hem de cilde sürülerek uygulanabilmektedir. İçilerek yapılan kullanımı; su bardağına yarım olarak ılık su ve 1 tatlı kaşığı aspir yağının konarak içilmesi şeklindedir. Cilde uygulanması ise; direk sorunlu bölgelere günde 2 kere sürülerek masaj yapılması şeklindedir.

Aspir tohumu yağı ne işe yarar?

Aspir tohumu, ağırlıklı olarak aspir yağı üretimi amacıyla kullanılmaktadır. Aspir tohumundan elde edilen yağ, doymamış yağlar bakımından çok zengin bir kaynak oluşturmaktadır. Bu özelliği bakımından genellikle CLA ve diğer sporcu gıda takviyelerinin üretiminde önemli ölçüde bir kullanımı söz konusudur.

Aspir tohumu yağı zayıflatır mı?

Üstelik sadece zayıflamaya yardımcı olmakla da kalmaz. Vücutta yağ birikimini önleyici bir etkiye de sahiptir. Vücutta biriken fazla yağların yakılmasına katkı sağlayan aspir yağı verilen fazla kiloların da kalıcı olarak yakılmasını sağlayan bir etkiye sahiptir.

Aspir yağı adetliyken kullanılır mı?

Aspir yağından her gün sabahları yarım çay kaşığı aç karnına tüketmeniz, adet düzensizliklerinizin giderilmesinde yardımcı olacağı gibi, vücudunuzun su tutmasına da engel olarak zayıflamanıza yardımcı olacak aynı zamanda adet olduğunuzda çok daha hafif, sancısıza yakın bir regl dönemi geçirmenize fayda sağlayacaktır.

Aspir yağı ve elma sirkesi nasıl kullanılır?

ÖRNEĞİN: Yarım bardak ılık suya, bir tatlı kaşığı aspir yağı, bir tatlı kaşığı elma sirkesi ilave ederek. Uygulama: CLA Aspir Tohumu Yağı, içerdiği yüksek orandaki linoleikasit (Omega-6) nedeniyle çabuk kuruyan yağlardandır, kısa süreli masajlarla uygulamak gerekir.