Akrep dizisi oyuncuları Ahmet Kimdir?

İçindekiler:

  1. Akrep dizisi oyuncuları Ahmet Kimdir?
  2. Akrep ipek kim?
  3. Akrep dizisinde Ahmet ölecek mi?
  4. Akrep Aras kimdir?
  5. Berna Ç yi kim öldürdü?
  6. Akrep Aras kaç yaşında?

Akrep dizisi oyuncuları Ahmet Kimdir?

13'üncü bölüm tanıtımında ilk kez 'Akrep' izleyicilerinin karşısına çıkan Çağdaş Onur Öztürk, dizide güçlü bir mafya lideri olan 'Ahmet Karadağ' karakterine hayat verecek.

Akrep ipek kim?

Esila Umut 2001 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir ve 19 yaşındadır. Aslen İzmirli olan Esila Umut, İstanbul'da yaşamaktadır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde adını duyuran Esila Umut, Ufak Tefek Cinayetlerden önce ise Elçin Sangu ve Ozan Doğulu ile beraber Sevdam Alabora dizisinde boy göstermişti.

Akrep dizisinde Ahmet ölecek mi?

Diziye ölerek veda eden isim olan oyuncunun ayrılığı sonrası final söylentileri de teyit edilmiş oldu. Akrep dizisi fragmanında her ne kadar Ferda ölmüş izlenimi yaratılsa da diziden çıkan ismin Ahmet karakterine hayat veren Onur Çağdaş Öztürk olduğu öğrenildi.

Akrep Aras kimdir?

Yusuf Çim, , İstanbul doğumlu Türk şarkıcı, oyuncu, sunucu ve mankendir. 'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. Aslen Giresun Alucralı olan 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur.

Berna Ç yi kim öldürdü?

Şule, final bölümde Berna'yı öldürdüğü ortaya çıkar.

Akrep Aras kaç yaşında?

yılında İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu, sunuculuk ve mankenlik görevini de üstlenmiştir. Aslen Giresun Alucralı olan 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan Yusuf Çim, Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur.