Ilk PUBG ne zaman çıktı?

İçindekiler:

  1. Ilk PUBG ne zaman çıktı?
  2. PUBG Mobile ilk çıktığında kaç gb?
  3. PUBG nasıl ortaya çıktı?
  4. PUBG mobil kac gb?
  5. PUBG kaç GB yer kaplıyor 2021?
  6. PUBG yeni güncelleme ne zaman 2021?

Ilk PUBG ne zaman çıktı?

30 Temmuz 2016 PlayerUnknown's Battlegrounds/İlk piyasaya sürülme tarihi

PUBG Mobile ilk çıktığında kaç gb?

2017 yılında erişime açılan oyun ilk zamanlarda 10 GB gibi ufak bir depolama alanı yeterliydi. Gelen güncellemeler ve bunun yanı sıra olarak oyuna eklenen yeni özelliklerden sonra oyunun istediği boş depolama alanı epey arttı.

PUBG nasıl ortaya çıktı?

PUBG hangi ülkede geliştirildi? Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG'yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore'nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile'ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG mobil kac gb?

Android: Android 5.1.1 ve üzeri. 2GB RAM. 3 GB bellek alanı

PUBG kaç GB yer kaplıyor 2021?

Bu bilgilerin yanı sıra PUBG Kaç GB Yer Tutuyor sorusunun yanıtına gelecek olursak, 30 GB'lık yer kapladığını söyleyebiliriz. Yani bilgisayarınızda bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamak için 30 GB'lık bir depolama alanının olması gerekiyor.

PUBG yeni güncelleme ne zaman 2021?

PUBG Mobile 1.5 güncellemesi 6 Temmuz 2021'de gelecek. Güncellemenin 6 Temmuz'da geleceği resmi olarak açıklanmadı ancak ön kayıt yaptıranlarda oluşan bir sızıntı bu tarihi ortaya çıkardı. Bu sızıntı sonucu diyebiliriz ki yeni güncelleme Ignition 6 Temmuz tarihinde piyasaya sürülmüş olacak.