HGS nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. HGS nasıl alınır?
  2. HGS geçiş ücreti ne kadar?
  3. Iş Bankası HGS Başvurusu Nasıl Yapılır?
  4. HGS en az kaç para?
  5. HGS ücreti ne kadar 2021?
  6. HGS almak için araç sahibi gerekli mi?
  7. PTT HGS ücreti ne kadar 2021?
  8. Is Bankasindan HGS nasil alinir?
  9. HGS araç sınıfı ne demek?
  10. HGS alt limit ne kadar?
  11. HGS plakadan tanır mi?
  12. Osmangazi Köprüsü kaç para 2021?
  13. HGS nasil alınır 2021?

HGS nasıl alınır?

HGS, etiket şeklindedir ve aracınızın ön camına kolayca yerleştirebilirsiniz. HGS almak için en yakın PTT şubesine gitmeniz gerekir. HGS aldıktan sonra ise PTT ya da anlaşmalı bankalar üzerinden kolayca yükleme yapabilirsiniz.

HGS geçiş ücreti ne kadar?

Köprü) geçiş ücretleri 2021 yılında otomobiller için 27,50 TL, hafif ticari araçlar için 36,50 TL, motosikletler için 19,90 TL'dir....Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş Ücretleri 2021.
Araç Türü3. Köprü - Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş Ücreti
Hafif Ticari Araç36,50 TL
Motosiklet19,90 TL
4 satır daha•BE

Iş Bankası HGS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sadece 1. Sınıf HGS etiketi başvurusunu İş Bankası internet şubesi aracılığı ile yapabilirsiniz. Fakat Türkiye İş Bankası'na bağlı kredi kartı veya hesabınız bulunması gerekmektedir. Hesabınız yoksa en yakın Türkiye İş Bankası şubesinden açtırabilirsiniz.

HGS en az kaç para?

Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri asgari 60 liralık yükleme sınırını da 30 liranın altına kara listeye alma sınırını da PTT Genel Müdürlüğü'nün belirlediğini söylerken; PTT Genel Müdürü Osman Tural, "Bunu Karayolları Genel Müdürlüğü belirledi" dedi.

HGS ücreti ne kadar 2021?

Peki, HGS ürünü ücreti 2021 ne kadar? PTT'nin internet sitesinde şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

HGS almak için araç sahibi gerekli mi?

Bireysel başvuru yapan kişilerin HGS alımı sırasında araçlarına ait ruhsat ve kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterlidir. Herhangi bir kurum için alınacak HGS'ler için araca ait ruhsatın ve temsil belgesinin bulunması gerekir.

PTT HGS ücreti ne kadar 2021?

Peki, HGS ürünü ücreti 2021 ne kadar? PTT'nin internet sitesinde şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

Is Bankasindan HGS nasil alinir?

HGS Etiketini/Kartını Nasıl Alabilirim? Tüm sınıflardaki HGS etiketini/kartını Şubelerimizden, İşCep'den ve İnternet Şubemizden satın alabilirsiniz. Şube dışı bankacılık kanallarımız üzerinden satın alınan HGS etiketi/kartı kurye aracılığı ile ücretsiz olarak adresinize teslim edilecektir.

HGS araç sınıfı ne demek?

Köprü ve otoyollardan geçişte kullanılan HGS ve OGS almak için araç sınıfları önem arzediyor. 1. sınıf araç kategorisinde otomobiller bulunurken, 2. sınıf araç minibüs, 3. sınıf araç, otobüs, 4. sınıf araç kamyon 5. sınıf araç tır, 6. sınıf araç motosiklettir.

HGS alt limit ne kadar?

HGS'de yükleme-otomatik yükleme alt limit tutarlar Sınıf HGS'de ürün üzerindeki bakiye minimum 50 TL olmalıdır. 50 TL altına indiğinde, ürüne minimum 40 TL'lik otomatik yükleme yapılabilmektedir.

HGS plakadan tanır mi?

HGS'de okuma tepeden oluyor ve plakayı okuyor. Vatandaşların yüzde 40'ı HGS etiketi olmadan geçiş yapmış bu yüzden plakaya bakılıyor. Etiketten araca ait bilgiler var. O bilgiler ve plaka ile doğrulanıyor.

Osmangazi Köprüsü kaç para 2021?

Osmangazi Köprüsü Geçiş Ücreti 2021
Aracın SınıfıKöprü Geçiş Ücreti 2021
1. Sınıf (Otomobiller)147,50 TL
2. Sınıf (Minibüsler)236 TL
3. Sınıf (Yolcu Otobüsleri)280 TL
4. Sınıf (Kamyonlar)371,50 TL
2 satır daha•BE

HGS nasil alınır 2021?

HGS'yi Nereden Alabiliriz?
  1. PTT Şubeleri: En yakın PTT şubesine giderek, kimlik ve ruhsat bilgileriniz ile HGS etiketi alabilirsiniz.
  2. Bankalar: Çalıştığınız bankanız üzerinden de HGS çıkartabilirsiniz. Her bankadan HGS temin edilememektedir. Devletin anlaşmalı olduğunu bankalardan işlem yapmanız gerekmektedir.
BE