Mehmet Aydın Hangi listede?

İçindekiler:

  1. Mehmet Aydın Hangi listede?
  2. Tosuncuk nereye kaçti?
  3. Mehmet Aydın hangi ülkede yakalandı?
  4. Tosuncuk kaç yilinda kaçti?
  5. Mehmet Aydın kaç milyon dolandırdı?
  6. Tosuncuk nerede yakalandı?
  7. Çiftlik Bank vurgunu kaç TL?
  8. Çiftlik Bank Tosuncuk kaç para?
  9. Mehmet Aydın aslen nereli?
  10. Tosuncuk hapis cezası kaç yıl?
  11. Çiftlik Bank Tosuncuk nerede yakalandı?

Mehmet Aydın Hangi listede?

Interpol'ün en çok arananlar listesine dahil edildi Yürütülen çalışmaların sonucunda Aydın, söz konusu listeye dahil edildi. İnterpol'ün sisteminde Aydın'ın bilgilerinin yanı sıra fotoğrafları da yer aldı. Aynı listeye, ilgili soruşturma kapsamında zanlının aranan ağabeyi Fatih Aydın da dahil edildi.

Tosuncuk nereye kaçti?

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu.

Mehmet Aydın hangi ülkede yakalandı?

Aydın'ın Türkiye'ye girişinde ise cebinde 70 (116 TL) Brezilya Reali olduğu öğrenildi. Savcılık sorgusu tamamlanan ve sevk edildiği mahkemece tutuklanan Mehmet Aydın, ifadesinde tavuk çiftliğinde nasıl bitcoin üretimi yaptıklarını anlattı.

Tosuncuk kaç yilinda kaçti?

TOSUNCUK (MEHMET AYDIN) KİMDİR? Mehmet Aydın , nitelikli dolandırıcılık suçundan kırmızı bülten ile aranan Türk girişimcidir.

Mehmet Aydın kaç milyon dolandırdı?

kişiye 398,3 milyon TL ödeme yapılırken kalan 113,4 milyon TL'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) kurulan Fame Game şirketine aktarıldığı ifade edldi. Oradan da Çiftlik Bank'ın CEO'su ve kurucusu Mehmet Aydın'ın ve karısının şahsi hesaplarına paranın gönderildiği kaleme alındı.

Tosuncuk nerede yakalandı?

Bulgaristan'da yakalanarak Türkiye'ye iade edilen Düzgün Genç'in de tutuklanmasına karar verildi.

Çiftlik Bank vurgunu kaç TL?

Katılımcıların sisteme para ödeyerek sanal hayvanlara sahip oldukları ve kendilerine sanal ortamda alım-satım yapmak suretiyle yüksek gelir elde etme vaadinde bulunulduğu, bu şekilde işletilen sistem aracılığıyla 31 Temmuz 2016'dan bu yana toplam 1 katılımcıdan 1 milyar 139 milyon 9 lira toplandığı ...

Çiftlik Bank Tosuncuk kaç para?

Yatırdıklarını paranın daha fazlasını alma umuduyla para yatıran kişi yatırdıklarını parayı bile geri alamayınca dolandırıldığını anladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun raporuna göre kişiden 511 milyon TL toplandı. kişiye 393 .3 milyon TL ödeme yapıldı.

Mehmet Aydın aslen nereli?

Hayatı Aslen Espiyeli olan Mehmet Aydın, 'de Bursa'nın Nilüfer ilçesinde doğdu. Fatih adında bir ağabeyi vardır. İlköğrenimini Bursa'da tamamladı.

Tosuncuk hapis cezası kaç yıl?

İnfaz Kanunu 107/4-e uyarınca maksimum 32 yıl olacak.

Çiftlik Bank Tosuncuk nerede yakalandı?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının, uzun süredir yurt dışında firari olarak aranan ve dün Brezilya'nın Sao Paulo kentinde Türk makamlarına teslim olan Çiftlik Bank Kurucusu Aydın hakkında 4 gün ek gözaltı süresi verildiği belirtildi.